"Još uvek nije spremna da me napusti": Lili ima 23 godine i prognoziraju joj još maksimalno dve godine života (VIDEO)

14.07.2022

07:32

0

Autor: Z.A.S.

Iako ima probleme sa bubrezima i još neke propratne zdravstvene probleme, ovu mačku ne napušta volja za životom

"Još uvek nije spremna da me napusti": Lili ima 23 godine i prognoziraju joj još maksimalno dve godine života (VIDEO)
Tužan muškarac - Copyright Profimedia

Lili, odnosno Kraljica Lili je mačka. Pomislili ste sada možda "mačka kao mačka, šta je tu toliko posebno?". Posebno je, verujte nam. Lili je u martu mesecu ove godine napunila čak 23 godine, a to je priznaćete, za jednu mačku prilično velika stvar.

I ne samo za nju, već i za Risa, njenog vlasnika čiji je ona ceo svet. Simpatični Ris na društvenim mrežama često objavljuje fotografije i videe svoje mezimice, a Lili ima i sopstveni Instagram nalog sa 110.000 pratilaca.

I sve ovo zvuči divno i sjajno, međutim, znate da uvek postoji i neko "ali". Da, sve je ovo sjajno, ali Lili, nažalost, nije baš najboljeg zdravstvenog stanja, što ni ne čudi obzirom na njene godine.

Naime, ova hrabra maca ima problem sa bubrezima, ali dobra stvar je to da joj je veterinar, uprkos svim zdravstvenim problemima, dao još skoro dve godine.

Inače, Ris i Lili su zajedno od kad se Lili rodila, odnosno, on od tada brine o njoj i nerazdvojni su prijatelji.

Čak se on nedavno i našalio na društvenim mrežama napisavši da nema devojku jer je: Opsednut svojom mačkom, njegova mačka mu je ceo svet, niko ne može da se uporedi sa njegovom mačkom i jer je ona kraljica.

Na snimcima koje objavljuje na Lilinom profilu, primetno je da njeno zdravstveno stanje nije najbolje i da teško hoda, ali je volja definitivno ne napušta.

"Nije još spremna da me napusti", napisao je Ris, između ostalog, kada je objavio snimak u kome njegova ljubimica šeta po dvorištu, a on je objasnio njeno trenutno zdravstveno stanje.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike