"Ovo je najveći dokaz poverenja psa prema čoveku": Mama pudla u ustima donela štene svom vlasniku, prizor će vas raspametiti (VIDEO)

23.06.2022

08:12

0

Autor: Z.A.S.

Najlepša stvar koju ćete danas videti

"Ovo je najveći dokaz poverenja psa prema čoveku": Mama pudla u ustima donela štene svom vlasniku, prizor će vas raspametiti (VIDEO)
Pudla - Copyright Pixabay

Postoji više načina na koji psi svojim vlasnicima mogu da pokažu da im veruju. Jedan od njih je kada, recimo, spavaju na leđima, odnosno tako da im je stomak "nezaštićen".

Međutim, nikada nije isključeno ni da nas iznenade nekim krajnje neočekivanim potezom. Upravo to je uradila jedna pudla i osvojila srca korisnika "Reddita".

Naime, na ovoj mreži se pojavio snimak u kome se vidi kako mama pudlica donosi svoje maltene novorođeno štene vlasniku direktno u ruke. Tačnije, ona je štene nosila u zubima i kretala se u pravcu vlasnika koji je sedeo na kauču.

Kada je stigla do njega, pokušala je da spusti štene pored njega, ali nije mogla dovoljno da dobaci, jer je niska, a da skoči sa sve štenetom u zubima bi joj bio preveliki napor.

Vlasnik je pružio ruke da prihvati štene, a ona ga je nežno ispustila i brzom brzinom skočila svojoj voljenoj osobi u naručje da bi se mazila.

Korisnici ove društvene mreže su bili oduševljeni prizorom, pa su svoje oduševljenje iskazali i u komentarima:

"Emocije između mame, šteneta i njihovog čoveka! Toliko ljubavi i poverenja",
"Mama pokazuje čoveku, koji osigurava hranu, da su tu još jedna usta koja treba hraniti",
"Ovo je najveći dokaz poverenja psa prema čoveku",
"Čovek je prošao na intervjuu za dadilju", glase samo neki od komentara.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike