Žena pronašla svog nestalog psa u naručju slavne Hilari Svonk

21.06.2022

13:51

0

Autor: D. R.

Žena pronašla svog nestalog psa u naručju slavne Hilari Svonk
hilari svonk pas - Copyright Printscreen/Facebook, New Country 100.7

Kada je 15-godišnji jazavčar Blu nestao iz doma svoje vlasnice Čelsi Blekvel u Njujorku, ona je odmah krenula u potragu za njim i počela da se vozi svuda po gradu ne bi li ga ugledala.

Gubitak psa je najgora noćna mora svakog vlasnika kućnog ljubimca, a gubitak starijeg psa u velikom gradu je još gora!

Čelsi je odbijala da odustane od nade da će se ponovo družiti sa svojim psićem pa je počela da se vozi okolo i pita sve koje je srela da li su videli malog psa.

Na kraju je došla do jednog mesta kada je primetila da se napravila velika gužva. U intervjuu za "Times Union", Čelsi je rekla:

- Primetila sam da ima osam policijskih automobila i ljudi sa kamerama, mislila sam da je možda neko upucan. Pitala sam ih da li je neko video malog smeđeg psa.

Kako se ispostavilo, jedan čovek iz gomile je video smeđeg psa. Objasnio je uplašenoj vlasnici da je poznata ličnost pronašla psa kako luta okolo i uzela ga.

Srećom, uspeli su da pozovu slavnu ličnost, za koju se ispostavilo da je dvostruka dobitnica Oskara, Hilari Svonk.

Svonk je došla, zaustavila se u automobilu sa Blu u naručju i ponovo spojila psa sa njegovom vlasnicom. Čelsi je bila neverovatno zahvalna što se Blu vratila živa i zdrava, a takođe je dobila i fotografiju sa Hilari!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ANDA News (@andanews)

Dok je Hilari Svonk možda najpoznatija po svojoj glumi, posebno po filmu "Devojka od milion dolara", ona je takođe poznata kao veliki ljubitelj životinja.

U stvari, čak je i suosnivač "Hilaroo" fondacije, organizacije koja ima za cilj da poveže tinejdžere s problemima u ponašanju sa psima iz skloništa.

Blu nije mogao da naleti na boljeg Samarićanina!

BONUS VIDEO:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike