Kada se sreća konačno osmehne: Udomljeni pas ne može da prestane da grli svog novog vlasnika (VIDEO)

04.06.2022

15:23

0

Autor: D. R.

„Bila je to ljubav na prvi pogled”

Kada se sreća konačno osmehne: Udomljeni pas ne može da prestane da grli svog novog vlasnika (VIDEO)
pas grli 1 - Copyright Printscreen/TikTok, pittiesfromheaven

Megin život je bio pun lomova i bola sve do dana kada je upoznala svoju porodicu u kojoj će sigurno provesti ceo svoj život. Sada, ona ne može da prestane da ih grli.

Meri Mekrou i njen muž Mark su izgubili svog udomljenog psa Mišku od raka nekoliko meseci ranije. Nisu bili sigurni da li žele da popune tu prazninu, ali onda su upoznali Megi.

- Ona mi je rastopila srce. Izgubili smo našeg psa nekoliko meseci pre nego što smo upoznali Megi. U to vreme nisam mislio da sam spreman za novog psa - rekao je Mekrou za „The Dodo“.

„Halfway There Rescue“ je zakazao susret i upoznavanje, a Megin šarm je bio previše dominantan, da potencijalni vlasnici nisu uspeli da odole.

- Sagnuo sam se kako je ne bih uplašio, a za nekoliko sekundi bila je u mom krilu i u mom životu. Njena priča nam je slomila srca. Upoznavanje s njom bila je ljubav na prvi pogled, osetili smo trenutnu povezanost. Čini nam se kao da joj je suđeno da bude sa nama - nastavio je Mark.

Pogledajte kako je izgledalo upoznavanje Megi i njene nove porodice:

@pittiesfromheaven This was Demi (now Maggie) meeting her new dad for the very first time. It's like they had known each other for years ❤️😍 this is why we foster. This is the moment a neglected dog becomes part of a family #pitbullsoftiktok #rescuedogsoftiktok #fosterpuppiesoftiktok #adoptdontshop #loveatfirstsight ♬ It Had To Be You - Frank Sinatra

Pre ovog „hepienda“, Megi je bila zanemarena i korišćena za uzgoj od strane njenih bivših vlasnika. Spasavanje je spojilo Megi sa jednom „hraniteljskom porodicom“ koja joj je bila puna ljubavi, gde je mogla da povrati snagu. Posle meseci lečenja, konačno je bila spremna za usvajanje.

- Postala je jedan od najslađih pasa o kojima smo ikada brinuli - rekla je Andra Mek za „The Dodo“.

- U trenutku kada je Megi upoznala svog novog vlasnika, moj muž i ja smo se samo pogledali — jer smo znali. Bilo je kao u filmu. Megi nije mogla da prestane da ga grli, kao da želi da kaže: „Hvala“ - nastavila je Andra.

- Suđeno je da budu zajedno. Zrak sunca koji je jasan na snimku čini da verujem da je njihov bivši pas, Miška, gledao odozgo na taj sastanak i smeškao se - kaže Andrin suprug.

Megini novi vlasnici se potpuno slažu. Spasavanje slatkog pitbula promenilo im je živote nabolje.

- Megi donosi radost svima koje sretne i neprestano nam čini život boljim. Samo gledanje u te oči, čini svet boljim mestom - zaključuje Mark.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike