Nije vam dala svoj broj? Ovo je osam bolno iskrenih razloga zbog kojih vas je žena odbila

12.06.2024

13:04

0

Autor: K. O.

Neki od njih uopšte nemaju veze sa vama

Nije vam dala svoj broj? Ovo je osam bolno iskrenih razloga zbog kojih vas je žena odbila
Copyright Freepik

Čim devojka uđe u pubertet, ljudi počinju da je upozoravaju na opasnosti koje dolaze od lascivnih muškaraca – ako ne njeni roditelji, onda mediji i različiti dobronamerni mentori.

I to ih upozoravaju na tipove koji su obični "loši momci", pa sve do jezivih, upornijih progonitelja.

Najverovatnije će žene imati neka iskustva s prvima, a nadamo se vrlo malo ili nimalo s drugima. Srećom, do naših dvadesetih godina shvatamo da većina muškaraca ne spada u te kategorije i naš izbor da zadržimo svoje podatke nije uvek zasnovan samo na sigurnosti.

Počinjemo da sastavljamo mentalnu listu s kim delimo svoje informacije, s kim ne i zašto. Ako žena neće da podeli svoje podatke, niti vam da svoj broj telefona, u pitanju je jedan od sledećih razloga.

Evo osam bolno iskrenih razloga zbog kojih vas je žena odbila:

1. Nije zainteresovana

Možda vas je upoznala u baru i razgovarala s vama taman dovoljno dugo da zaključi da niste neko s kim planira da ide kući ili da se viđa. Možda uživa u vašem društvu, ali žena može sasvim lako da razgovara s muškarcem za kojeg nije zainteresovana.

Ako ne želi da nastavi razgovor dalje od barske stolice, verovatno će početi da šalje signale nezainteresovanosti mnogo pre nego što inicirate razmenu informacija.

Freepik
 

2. Zna da je jedna od njenih prijateljica već zainteresovana za vas

Prijateljice će razgovarati jedna s drugom o tome ko im se možda sviđa, bilo da je u pitanju dugogodišnji prijatelj s potencijalom ili neko koga su tek upoznale te večeri. Ako jedna devojka pokaže interesovanje za vas i počnete da razgovarate s njenom prijateljicom, prijateljica može biti ljubazna i prijatna, ali neće deliti svoj broj. Možda joj se čak i dopadate, ali lojalnost prema prijateljici je jača.

3. Upoznali ste se online

Čini se da postoji protokol za prirodnu progresiju deljenja informacija kada se upoznate na sajtovima za upoznavanje. U početku, iako oboje delite ono što se nadate da su autentične, trenutne slike jedno drugog i razmenjujete poruke iza fasade duhovitog korisničkog imena, zapravo prelaženje na deljenje stvarnih imena i ličnih detalja čini da se žene osećaju ranjivo. Naravno, neke razmene su lagane i ograničene na jednu ili dve poruke pre nego što nestanu.

Freepik
 

Ali većinu vremena, jedan od vas će želeti da pređe na komunikaciju van sajta, i tada ili vi dajete svoj broj i nadate se da će vas pozvati, ili ona daje svoj. Ali čak i ako ste razmenili nekoliko poruka deljenjem sve više ličnih priča o porodici, bivšim partnerima i vašim očekivanjima u vezi, za ženu je davanje broja nekome ko je tehnički još uvek niz postavljenih slika i pažljivo sastavljenih mejlova zastrašujući korak.

4. Udata je i verna

Naravno, može biti napolju sa svim svojim prijateljicama u baru za vikend. Može flertovati sa svakim muškarcem s kojim razgovara ili plesati sa svakim ko je pita. Žena može biti srećno udata, ali to ne znači da ne voli pažnju. Mnoge udate žene jednostavno uživaju u izlascima sa prijateljicama.

Ako neki muškarac razgovara (ili flertuje) sa njima, biće ljubazne i nastaviće razgovor sve dok ostaje neutralan. Pošto su vezane i ne traže aktivno nekoga za razgovor, njihovo samopouzdanje je privlačno. Te žene nisu očajne, i to se vidi. Međutim, pošto su srećno udate, verovatno žele da ostanu tako i zadržaće svoj broj za sebe.

5. Radi sa vama

Može biti vaša koleginica iz kancelarije ili klijent vaše firme. Čak i ako je zainteresovana za vas i u bilo kojoj drugoj situaciji ne bi oklevala ni minut da vas bolje upozna, može biti oprezna zbog posledica povezanih sa romansom na radnom mestu. Iako se često događaju, svi čuju horor priče o tome kada poslovna veza krene nizbrdo.

Freepik
 

Manje žena je voljno da rizikuje svoju profesionalnu reputaciju, kancelarijske podsmehe ili moguće otpuštanje zbog zabave. Možda joj je teško da ne flertuje s vama, ali ako postane hladna kada tražite njen broj za ličnu upotrebu, verovatno joj je posao potrebniji od izlaska.

6. Još uvek se oporavlja od raskida

Možda je napolju sa prijateljima i voljna da razgovara sa muškarcima, ali ako se još uvek oporavlja od bivšeg, nije spremna da se previše otvori. Žene i muškarci različito se nose sa raskidima. Žene često produžavaju post-raskidni period sa dugotrajnim preispitivanjem kako je sve propalo ili brojnim sesijama plakanja. Nažalost, ako je uhvatite u tom modu, može biti zatvorena i nespremna da se otvori nekome novom. Loše vreme je ovde veći faktor od bilo čega drugog.

7. Lagala je bez razloga

Ovo zvuči prilično generički, pa ću pojasniti. Možda ste se jednom sreli na javnom mestu i razgovarali o opštim temama, sa pretpostavkom da se više nikada nećete sresti – a onda ste se ponovo sreli. Moguće je da je mogla zamagliti neke detalje ili preuveličati svoju ličnost prvi put kako bi vas impresionirala, misleći da od toga ne može biti štete. Ali sada, ako vam da svoj broj, moraće da objašnjava svoje prethodne preuveličavanja. Neke žene možda ne mare i pretpostavljaju da se nećete sećati, ali mnoge neće želeti da nastave laž.

Freepik
 

8. Još uvek vas ne poznaje dovoljno

Ovo je validan razlog zašto većina žena to koristi. Nažalost, ako nastavi da to govori nakon više prilika za otvorenu komunikaciju, možda ne želi da ide dalje i ne zna nežan način da vam kaže da više nije zainteresovana. U ovom trenutku, vreme je da krenete dalje. Međutim, ako imate druge prilike za razgovor i ona se svaki put otvori, daće vam znakove da je spremna i voljna da pređe na sledeći korak. Strpljenje je ponekad sve što vam treba, piše Your Tango.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike