Izbegavaju je, a zapravo je savršena za one sa manjim polnim organom: Partneru daje potpunu kontrolu, a vama nalet zadovoljstva

22.04.2024

22:23

0

Autor: K. O.

Probajte nešto novo u spavaćoj sobi

Izbegavaju je, a zapravo je savršena za one sa manjim polnim organom: Partneru daje potpunu kontrolu, a vama nalet zadovoljstva
Seksi žena - Copyright Profimedia

U dugim vezama, seksualni život može postati rutinski, bez mnogo uzbuđenja. Ali promena uvek donosi svežinu, čak i kada je u pitanju isprobavanje novih poza u krevetu.

Naravno, nije potrebno da odmah skačete na nešto komplikovano. Jednostavne promene mogu učiniti čuda bez previše fizičkog napora.

Ako do sada niste, možda je vreme da probate "G-sila" pozu. Ova poza daje partneru potpunu kontrolu, a vama pruža potpuno novo iskustvo.

Osnova ove poze je jednostavna: ležite na leđima i savijte noge u kolenima, dok partner klekne ispred vas. Neka vaše noge budu postavljene sa strane partnerovog torza, pružajući vam stabilnost tokom penetracije.

Seks u ovoj pozi zahteva određenu snagu, omogućavajući vam da istražite različite uglove penetracije ili jednostavno da se prepustite partneru i uživate u njegovim pokretima.

Profimedia
 

Dodatni bonus ove poze je što partner ima slobodne ruke samo za vas, što je idealno ako želite da dodate vibrator kako biste pojačali užitak.

Takođe, treba napomenuti da je ova poza odlična za one s nešto manjim polnim organom.

BONUS VIDEO:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike