Potrošila sam 13.000 evra na svoju pozadinu od 116 cm – zaradila sam bogatstvo, ali postoji jedan veliki problem (VIDEO)

05.04.2024

22:19

0

Autor: K. O.

Njene fotografije podelile su pratioce na mrežama

Potrošila sam 13.000 evra na svoju pozadinu od 116 cm – zaradila sam bogatstvo, ali postoji jedan veliki problem (VIDEO)
alexander-schimmeck-yNoIyGyGcG0-unsplash - Copyright Unsplash

Lola Mejson, koja je poznata pod imenom MamaPlugs, podelila je snimak sebe u svojim uobičajenim farmerkama nakon brazilskog podizanja zadnjice u Turskoj.

Ovaj 28-godišnji model sa Only Fansa tvrdila je da joj je "odeća bila problem" od kada joj se salo preraspodelilo na zadnji deo.

Njene farmerke su ostavljene da vise sa struka, a ostatak i dalje čvrsto pristaje oko njene zadnjice kada ustane. U snimku je napisala:

"Kada mislite da će vam normalna odeća pristajati nakon što dobijete veliku pozadinu."

Kada je pokazala fotografiju, njeni pratioci na TikToku su se podelili oko toga da li je ta suma novca bila dobra investicija. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mamaplugs (@mamaplugsx)

 

A jedan korisnik se šalio: „Kome su uopšte potrebne pantalone?“

Drugi je dodao: „Kaiš bi to popravio“, dok je treći tvrdio: „Letnje haljine će ipak ostaviti ljude u komi.

Drugi su joj savetovali da pokuša da nosi odeću po meri. Ovo nije prvi put da se manekenka žalila da ne može da nađe pristojne farmerke.

 

 

U prethodnim video snimcima, ona je pokazala kako ne uspeva da ih navuče preko svoje zadnjice, koja je dostigla svoju veličinu nakon što je odletela u Tursku da je sredi i da zategne stomak.

Zatim je pokazala kako isprobava nekoliko pari, skakućući i mrdajući pozadinom.

Bez obzira na ove probleme, ona ne žali zbog svoje odluke jer je ranije govorila o tome kako su njen profit i njeno samopouzdanje naglo porasli od kada je imala procedure, piše Daily Star.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike