Od baršunaste rupice do plutajućeg pera: Veštačka inteligencija predlaže top-poze budućnosti

04.01.2024

22:28

0

Autor: V. I.

Ako su vam dosadile sve poze iz Kamasutre, AI predlaže nove položaje

Od baršunaste rupice do plutajućeg pera: Veštačka inteligencija predlaže top-poze budućnosti
Copyright Freepik

Ovih dana ljudi koriste veštačku inteligenciju za sve i svašta, od planova za ishranu do predloga šta da posete na putovanju, a čini se da je počela da ulazi i u naš seksualni život. Zaposleni u britanskoj kompaniji za seks-igračke dali su zadatak čet-botu da na osnovu 50 popularnih seksualnih poza napravi četiri nove. Pa da vidimo šta nam to predlaže AI za igrarije pod čaršavima.

Freepik
 

1. Plutajuće pero

Za ovu pozu žena treba da leži na leđima i podigne noge u vazduh. Umesto uobičajenog zamaha nogom preko partnerovog ramena, muškarac  stoji pored kreveta i drži njene noge u vazduhu, podržavajući he. Ova poza treba da pruži osećaj bez težine, a ako želite da je još više začinite, koristite vibrator.

Freepik
 

2. Harmoničan zagrljaj

Ovo je zagrljaj, ali mnogo čvršći nego inače. Za ovu vrcavu pozu, partneri moraju da sede jedan prema drugom sa prekrštenim nogama. Zatim obmotaju ruke jednu oko druge i još više stegnz zagrljaj i noge u tom položaju. Zatim mogu da se ljuljaju napred-nazad, stvarajući trenje, čak i veoma intenzivno trenje, što je idealno za partnere koji žele intimniji i romantičniji položaj tokom seksa.

Freepik
 

3. Baršunasta rupica

Ova poza je savršena za milenijalce jer istraživanje je pokazalo da čak 57 odsto njih klasičnu pseču pozu smatra svojom omiljenom. Ovaj položaj daje još dublji osećaj ispunjenosti, a za nju partnerka treba da leži na stomaku sa ispruženim i blago rastavljenim nogama. Partner leži na njoj sa glavom okrenutom u istom pravcu i prodire s leđa. Veoma lepa poza!

Profimedia
 

4. Lotosov pupoljak

Ljubitelji joge su verovatno već upoznati s ovom pozom. I baš kao u vežbi joge, žena sedne okrenuta prema muškarcu s prekrštenim nogama. Zatim se nagne napred i oba parnera ispreplete ruke, što će obezbediti čvrstu vezu među njima. U tom položaju možete se lagano ljuljati naprijed natrag ili ostati nepomični i fokusirati se na duboki kontakt očima i emocionalnu bliskost.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike