Pet dana u godini kada ćete najverovatnije voditi ljubav - naučnici predstavili precizne podatke

13.11.2023

22:24

0

Autor: K. O.

Da li možete da pretpostavite koje se prilike najčešće završavaju seksom?

Pet dana u godini kada ćete najverovatnije voditi ljubav - naučnici predstavili precizne podatke
Copyright Pexels

I sada neko negde vodi ljubav i to je izvesno, kao i to da se svake sekunde neko rodi i umre na planeti Zemlji. Ipak, naučnici su predstavili tačne podatke koji su dani u godini najverovatniji za gužvanje posteljine.

Velika studija, SKYN Condoms Millennial Sex Survey iz 2015. godine, ispitala je 5.117 ljudi starosti od 18 do 34 godine o svakom najsitnijem detalju njihovog seksualnog života. Tu se našlo dosta zanimljivih odgovora koji su kasnije prikazani javnosti.

A na pitanje o godišnjim prigodama koje su se najčešće slavile seksom, najčešći odgovor bio je rođendanski seks. To je reklo neverovatnih 79 odsto milenijalaca kojima se ovaj trend jako dopada.

Na drugom mestu je Dan zaljubljenih sa 73%, dok su godišnjice (67%) i praznici (63%) zaokružili treće i četvrto mesto. I na kraju, moglo bi vas iznenaditi da nisu svi zaposleni za Novu godinu – otprilike polovina, ili 58% vodi ljubav umesto dočeka.

Freepik
 

Ipak, nije dobar samo slavljenički seks, izgleda da milenijalci vole i seks pomirenja. Studija je takođe pokazala da je 55 odsto ispitanika izjavilo da je imalo seks pomirenja nakon žestoke svađe, piše Maxim.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike