Šta muškarci zaista žele kada je u pitanju izgled njihove partnerke?

31.10.2023

13:08

0

Autor: K. B.

Ovi saveti mogu pomoći ženama da budu privlačnije muškarcima, ali treba imati na umu da prava privlačnost dolazi iz unutrašnjosti

Šta muškarci zaista žele kada je u pitanju izgled njihove partnerke?
Džesika Alba - Copyright Profimedia

Da bi bile privlačne muškarcima, žene bi trebale da obrate pažnju na nekoliko ključnih aspekata svog izgleda i ponašanja. Seksepil nije samo u ekstravagantnoj šminki i provokativnoj odeći. Evo nekoliko važnih faktora:

Prava odeća

Muškarci često više privlače žene koje nisu previše otkrivene. Njih interesuje zagonetna i tajanstvena žena. Umesto da otkrivaju sve odmah, žene trebaju zadržati element iznenađenja i tajanstvenosti. Uvek je bolje ostaviti nešto maštovito, a ne otkriti sve odjednom.

Govor tela

Držanje tela i gestikulacija igraju značajnu ulogu u privlačnosti. Žene koje se drže uspravno, sa podignutom glavom, deluju samopouzdanije i privlačnije muškarcima. Samopouzdanje je privlačna osobina, pa je važno da to odražava i vašim držanjem.

Profimedia
 

Boja glasa

Muškarci su skloniji ženama koje govore tiše i dublje. Dublji glas i ženstven smeh smatraju senzualnijim. Nemojte da budete preglasne i pažljivo odmeravajte ton glasa.

Zavodnička kosa

Muškarci često preferiraju dugu kosu, ali kraća kosa može biti podjednako privlačna ako je negovana i čista. Igranje kosom tokom razgovora može biti veoma zavodljivo, pa naučite kako da to radite suptilno.

Unsplash
 

Samopouzdanje

Bez obzira na sve aspekte fizičkog izgleda, samopouzdanje je ključna karakteristika koja privlači muškarce. Samopouzdanje ne znači umišljenost, već prihvatanje sebe sa svim manama i vrlinama. Samopouzdanje čini žene privlačnijim i šarmantnijim.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike