Najopasnije ljubavne poze za muškarce: Jednu od njih Srbi obožavaju!

30.12.2022

21:10

0

Autor: 24sedam

Nikada ne biste pomislili da je tako, ali, ove poze nisu naivne

Najopasnije ljubavne poze za muškarce: Jednu od njih Srbi obožavaju!
Seks - Copyright Profimedia

Verovali ili ne, jedno novo istraživanje je pokazalo da je drugi najopasniji položaj za heteroseksualne parove, zapravo, misionarska poza.

Stručnjaci su, tokom svog istraživanja, pogledali "vezu između polne pozicije i težine preloma penisa" u pokušaju da identifikuju pozicije koje najverovatnije izazivaju seksualnu traumu kod muškaraca.

Pexels
 

U istraživanje je uključeno 90 ispitanika (muškarci od 18 do 66 godina) koji su pretrpeli prelom penisa. Njima je postavljeno pitanje kako je došlo do povrede - a rezultati nisu bili tako iznenađujući.

Čak 44 odsto muškaraca je doživelo prelom penisa tokom "dogi" poze. 

Na drugom mestu, je 25 odsto muškaraca koji su se povredili prilikom misionarskog položaja (oni na vrhu), a 10 odsto misionarskom pozom kada je žena na vrhu. Istraživači sugerišu da razlog za to može da bude činjenica da muškarci imaju tendenciju da postanu "vrlo uzbuđeni" kada su u dominantnom položaju.

Pexels
 

- Možemo da pretpostavimo da, kada je čovek u dominantnoj poziciji, i veoma uzbuđen, odnos može da postane izuzetno snažan. Do traume dolazi kada polni organ izlazi iz vagine i udari u perineum - reči su stručnjaka.

Ovo istraživanje stvarno donosi potpuno novo značenje pojmu “siguran seks“.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike