Najneobičniji rekordi: Od najstarije device na svetu do gigantskih grudi

04.09.2023

22:21

0

Autor: K. B.

U svetu punom neobičnih dostignuća i čudesnih priča, postoje ljudi koji su se istakli na potpuno nekonvencionalne načine

Najneobičniji rekordi: Od najstarije device na svetu do gigantskih grudi
pexels-cottonbro-5701249 - Copyright Pexels

Neki su se proslavili svojim „sposobnostima” i ušli u Ginisovu knjigu rekorda, dok su drugi oborili rekord u manje formalnim situacijama. Ipak, vredi pomenuti neke od njih.

Orgazam

Britanka Sara Karmen pati od poremećaja trajne seksualne iritacije, što znači da može da doživi orgazam bez dodirivanja, čak i do 200 puta dnevno. Iako ovo može izgledati kao dar, ovaj poremećaj donosi i mnoge izazove u svakodnevnom životu.

Najjača vagina

Tatjana Koževnikova, ruska gimnastičarka, nezvanično je postavila rekord 2009. godine u dizanju tegova vaginalnim mišićima. Može da podigne do 14 kilograma koristeći samo unutrašnje mišiće vagine.

Pexels
 

Najstarija devica na svetu

Britanka Klara Midmor, kada je napunila 107 godina, rekla je da je tajna održavanja dugog života apstinencija. Nikada nije imala seks niti bila u vezi jer je sve to smatrala previše zamornim. Preminula je 2011. godine u 108. godini.

Najveće prirodne grudi

Amerikanka Norma Štits (pravo ime En Hokins-Tarner) ušla je 2000. godine u Ginisovu knjigu rekorda jer je imala najveće prirodne grudi. Njene grudi su bile 102 ZZZ, dužine 109 centimetara i obima 177 centimetara. Odbila je preporuku lekara da ih smanji zbog potencijalnih problema sa kičmom.

Erotska kolekcija

Amerikanka Naomi Vilcig vodila je Muzej erotske umetnosti, gde je izložila svoju najveću kolekciju erotskih predmeta, uključujući razna seksualna pomagala, slike i odeću. Vodila je muzej do 2015. godine, kada je preminula.

Najduža masturbacija

Japanac Masanobu Sato postavio je rekord za najdužu masturbaciju na svetu koristeći ruku devet sati i 58 minuta. Time je oborio svoj prethodni rekord i prestigao ga za 28 minuta, postigavši ovaj uspeh 2011. godine.

Pexels
 

Najduži poljubac

Ekačai i Laksana Tiranarat sa Tajlanda ušle su u Ginisovu knjigu rekorda ljubeći se 58 sati, 35 minuta i 58 sekundi, bez spavanja, jela i odlaska u toalet. Za ovaj podvig dobili su novčanu nagradu i dva dijamantska prstena.

Najmasovnija orgija

250 muškaraca i žena okupilo se u Japanu da uđu u Ginisovu knjigu rekorda učešćem u najvećoj masovnoj orgiji na svetu. Svi parovi su održavali isti ritam i položaj kako bi sve bilo usklađeno, a pre samog čina testirani su na polno prenosive bolesti, u cilju očuvanja zdravlja.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike