Imala sam seks utroje sa bivšim dečkom i njegovom novom devojkom, a sada sam se zaljubila u nju

03.08.2022

19:22

0

Autor: D. R.

Sve o čemu razmišlja je ponovna noć sa njom

Imala sam seks utroje sa bivšim dečkom i njegovom novom devojkom, a sada sam se zaljubila u nju
seks u troje - Copyright Profimedia

Jedna devojka obratila se popularnoj savetnici za ljubavne odnose, Deidri, jer se našla u krajnje neočekivanoj situaciji. Naime, ona i njen bivši dečko obnovili su vezu na jednu strastvenu noć, ali to je uključivalo i njegovu novu djevojku.

Bili su zajedno tri godine i imali su burnu vezu. Kako je navela, oboje su vatreni i tokom veze imali su velike svađe, ali seks je uvek bio odličan. Razdvojili su se jer iako je fizička strana njihove veze bila uzbudljiva, želeli su različite stvari.

Ona je otišla na fakultet kako bih studirala umj+etnost, a on je ostao u njihovom rodnom gradu radeći za porodičnu firmu s nekretninama. Ostali su u kontaktu preko društvenih mreža. Ipak, kad je videla da je upoznao nekog novog, malo ju je zabolelo srce. Njena grupa prijatelja i ona imali su karte za veliki lokalni festival i znala je da će on verovatno biti tamo.

Unsplash
 

- Naravno, naleteli smo jedno na drugo, a on je bio sa svojom devojkom. Osećala sam se posramljeno, pogotovo jer je njegova devojka bila stalno oko njega, ali kako je poznavao moje prijatelje, odlučili smo da zajedno odemo na piće. Kako je poslepodne odmicalo, zatekla sam se kako plešem s njegovom novom devojkom i zabavljam se. Na kraju noći moji prijatelji su se vratili u naš šator, a mene je devojka mog bivšeg pozvala da dođem u njihov šator na malo zabave. Čim smo stigli tamo, svi smo se skinuli i počeli da istražujemo ​​jedni druge. Bilo je neverovatno ponovno seksati sa njim i uključiti nju - nastavila je. 

Otišla je sledećeg jutra osećajući se kao da je provela vreme sa nekim zaista posebnim i nije razmišljala o svom bivšem dečku. Njen bivši ju je ponovno kontaktirao i pitao je želi li ponoviti seks sa njim. Ona je htela seks, ali ne sa njim, već samo sa njegovom devojkom i sada se pita treba li da joj se javi i prizna kako se oseća.

Profimedia
 

– Uživali ste u zabavnoj noći sa ovom ženom i svojim bivšim dečkom koji vas je potpuno iznenadio. Prepuni ste divljenja prema njoj, ali zapamtite da je zapravo ne poznajete. Poštedite sebe još veće zbunjenosti i uzrujanosti izbegavanjem daljneg seksa u troje sa svojim bivšim i njegovom novom devojkom. Dok seks u troje nekima može da uspe, naročito kada su dogovorene jasne granice, problemi se pojavljuju kada se umešaju emocije – odgovorila joj je Deidre.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike