Na nešto ne možete da utičete, ali na nešto i možete: Ove tri stvari će seks učiniti neverovatnim

26.02.2023

19:11

0

Autor: Z.A.S.

Razgovor o škakljivim temama nije uvek jednostavan, ali će vam doneti dosta dobrog

Na nešto ne možete da utičete, ali na nešto i možete: Ove tri stvari će seks učiniti neverovatnim
Seks - Copyright Profimedia

Kada je reč o seksu, svi imamo neka očekivanja. Neko manja, neko veća, ali retko ko će biti opušten u toj meri da neće očekivati apsolutno ništa.

I, šta kada ta očekivanja "padnu u vodu"? Sigurno vam se nekada dogodilo da vam se neki muškarac učinio savršenim, ali da stvari baš i nisu ispale takve.

Tri stvari možete da uradite i seks učinite neverovatnim. Pokušajte.

Odustanite od očekivanja

Kada želite da provedete noć s nekim, u redu je da maštate o tome kako će sve proći. Međutim, razlog za neuspeh su često naduvana očekivanja. Ne možemo a da ne primetimo da je prvi seks retko tako vruć i ukusan - mnogo češće smo nervozni i postiđeni.

Ako se ne sećate kako se razvijao vaš odnos sa prethodnim partnerima i da ne treba da uranjate u svoje fantazije, već da ostanete "u trenutku" - fokusirajte se na svoja osećanja i taktilne senzacije. Pažljiv pristup će vam pomoći da uživate i pretvorite seks u neverovatno i nezaboravno čulno iskustvo.

Freepik
 

Razgovarajte o svojim željama

Loš seks je često rezultat loše komunikacije. Razgovori o seksu nisu uvek jednostavni - često se plašite da ćete povrediti osećanja vašeg partnera ili se plašite da odbranite svoje preferencije i želje. Međutim nevoljnost da razgovarate pre seksa, a još više posle seksa, šteti oboma i šanse za pravo zadovoljstvo svodi na minimum.

Možete da koristite i neverbalne metode - na primer, pomerite mušku ruku tamo gde mislite da pripada. Takođe, seksolog savetuje da se ne zaboravi da je seks dvosmerni saobraćaj i da oba partnera treba da budu zainteresovana za želje onog drugog.

Freepik
 

Ne budite previše ozbiljni

Previše brinuti o utisku koji ćete ostaviti na partnera najbolji je način da se pokvari raspoloženje. Savet je stvaranje zabavne i razigrane atmosfere kada ste još uvek obučeni.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike