Možda vam to neće reći, ali će vam pokazati: Ukoliko od muškarca dobijate ovakve poruke - zaljubljen je u vas

26.02.2023

12:58

0

Autor: Z.A.S.

Određene stvari o kojima muškarci pričaju - pričaju samo kada su zaljubljeni

Možda vam to neće reći, ali će vam pokazati: Ukoliko od muškarca dobijate ovakve poruke - zaljubljen je u vas
Žena čita poruku - Copyright Pixabay

Kada vam se neko dopadne, potpuno je logično da želite da znate da li i ta osoba isto misli i oseća, ali kako da saznate ima li tu nečega a da ne pitate direktno?

Zapravo je vrlo jednostavno, jer kada muškarac neku ženu ne posmatra samo kroz prizmu prijateljstva, koristiće nekoliko fraza.

Mnogi muškarci nemaju običaj da mnogo govore, ali će ih zato "odati" poruke koje vam šalje i ispričaće vam sve ono o čemu on ćuti.

Pexels
 

''Ovo me je podsetilo na tebe''

Muškarac neće uvek reći ono što misli, jer se ponekad plaši da bude direktan kako bi poštedeo svoja osećanja da ne bude povređen. Reći će da ga je nešto podsetilo na vas, a to automatski može da vam otkrije da razmišlja o vama, samo vam to govori indirektnim putem.

''Mogu da ti pomognem u tome''

Muškarci vole kada ženi mogu da pomognu. Žele da se osećaju korisnima. Ako vam nude pomoć u nečemu, onda im je zaista stalo do vas. Muškarci rade stvari samo za žene do kojih im je zaista stalo ili ponekad za ''krajnji cilj''.

Pexels
 

''Izgledaš sjajno''

Ako vam kaže da izgledate sjajno, prestanite preterano da analizirate i nagađate šta on zapravo misli. On stvarno misli da izgledate sjajno i želi da to znate.

''Razgovarao sam sa mamom...''

Ako navede ime mame i kaže vam o čemu je razgovarao sa njom, on je ili vaš najbolji prijatelj ili mu se sviđate. Muškarci obično ne dele takve stvari sa bilo kim, a i retko govore o članovima porodice. Ako je otvoren za razgovor o članovima porodice, onda imate njegovo poverenje.

Profimedia
 

''Uznemiren sam/zabrinut''

Ako muškarac priznaje da oseća neku emociju koja nije sreća, dovoljno je zaljubljen u vas da vam pokaže ranjivost koju obično ne otkriva.

''Gde si? Šta radiš?''

Postavlja vam pitanja o tome šta radite ili gde ste? Sviđate mu se! Sve dok to ne radi konstantno - ne uhodi vas.

Pexels
 

''Tako si seksi''

Ako vam to muškarac govori, onda znajte da je to istina. Nemojte odmah da pomišljate da je to rekao stotinama drugih žena pre vas.

''Primetio sam da...''

Ako vam kaže da je primetio kada nešto radite, onda morate da znate da vas posmatra i prati ono što imate naviku da radite. On obraća ozbiljnu pažnju na to ko ste kao osoba.

Profimedia
 

''Nedostaješ mi''

Nedostaješ mu? Muškarci će retko to reći ako im zaista ne nedostajete. Ako vam govori da mu nedostajete čak i ako ste u toj novoj neizvesnoj fazi, sigurno ste ugrejali njegovo srce.

''Tu sam za tebe''

Ako vam kaže da je tu za vas i da će biti tu za sve što vam je potrebno, kao i da će, kad god vam je to potrebno, razgovarati sa vama, to znači da on zaista želi da bude deo vašeg života i da ne namerava da vas pusti tako lako.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike