Muškarci gledaju druge žene i to nije uvek zato što im je loše sa vama: Šest razloga zbog kojih se okreću za suknjama

22.02.2023

11:53

0

Autor: Z.A.S.

Naravno, može da se dogodi da u vašoj vezi postoji i problem

Muškarci gledaju druge žene i to nije uvek zato što im je loše sa vama: Šest razloga zbog kojih se okreću za suknjama
Svađa - Copyright Profimedia

Muškarci često gledaju žene i često, čak i pored svoje devojke ili supruge, bace pogled na neku drugu žensku osobu ili se okrenu za njom.

Svaka žena koja primeti da njen muškarac tako nešto radi, sasvim sigurno će se prvo zapitati da li je on zadovoljan u vezi, ili postoji neki problem.

Problem može da postoji, ali ovo nije pravilo, jer problem u vezi nije jedini razlog zbog kojeg muškarci koji su u vezama ili brakovima gledaju druge žene.

Postoji više razloga zbog kojih muškarci ne mogu da odole i da ne pogledaju drugu žensku osobu, a ovi su najčešći.

Muški mozak je takav

Muškarcu je normalno da gleda druge žene, jer je u ljudskoj prirodi da deo muškog mozga reaguje na lepu ženu. Pored toga, muškarci su "lovci". Naravno, ne morate da brinete ako to ne radi često. S druge strane, ako je njegova svakodnevna navika da stalno zuri u druge žene i "proždire" ih očima, to bi mogao da bude samo znak da je ženskaroš, što nije poželjna osobina kod partnera.

Pixabay
 

Žene su lepe

Jedan od glavnih razloga zašto muškarci gledaju u druge žene je stenjihova lepota. Bez obzira na to kog ste pola, verovatno tražite nekoga ko dobro izgleda, a to je slučaj i sa vašim muškarcem.

Nešto nije u redu u vašoj vezi

Dok neki muškarci ne mogu a da ne gledaju druge žene, drugi to rade namerno, jer je njihova veza na ivici i na taj način žele da privuku pažnju svoje lepše polovine ili već traže novu partnerku.

Profimedia
 

Radoznao je

Jedan od razloga zašto vaš muškarac ponekad gleda druge žene jeste taj što je radoznalo stvorenje, kao i mnogi od nas. Možda ga ponekad zaintrigiraju frizure ili stil oblačenja dame koju posmatra, koji su možda netipični ili jednostavno želi da zna više o njima, nevezano za to što su ženskog pola.

Izgled žene privlači pažnju

Da li biste pogledali osobu koja je loše obučena i neobičnog izgleda? Žena koja je oskudno obučena nije izgovor da muškarac duže zuri u nju, ali provokativno obučena žena kod nekih od njih će sigurno izazvati ovakvo ponašanje.

Freepik
 

Dosadno mu je

Suprotno onome što mislite, muškarci ponekad zure u druge žene jer im je dosadno. Možda mu nisu zanimljive teme o kojima razgovarate ili ne voli da priča s ljudima koje ste pozvali na zajedničko druženje. Naravno, to nije izgovor za njegovo neprikladno ponašanje, ali je jedno od objašnjenja.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike