Objavljena lista zemalja u kojima žive najobdareniji muškarci, a evo gde su Srbi - za koliko milimetara su bolji od Hrvata

21.02.2023

15:05

0

Autor: Z. A.

Za koplje ispred komšija - ali ispred

Objavljena lista zemalja u kojima žive najobdareniji muškarci, a evo gde su Srbi - za koliko milimetara su bolji od Hrvata
Seks - Copyright Profimedia

Lista koju je objavila Online pharmacy From Mars, odnosno online platforma za muško zdravlje, otkrila je u kojim državama žive muškarci s najvećim penisom.

Kako piše Daily Star, za sastavljanje liste korišćeni su podaci s Googlea, a u istraživanje je bilo uključeno više od 80 zemalja.

Podaci su otkrili da prosečno najveću dužinu penisa u erektivnom stanju imaju muškarci koji žive u Ekvadoru. Njihova prosečna dulžina iznosi 17,61 centimetar, što je otprilike 10 odsto, odnosno 1,76 cm više od prosečne dužine.

Na drugom mestu su muškarci iz Kameruna s prosečnom dužinom 16,67, a na trećem Bolivijci sa 16,51.

Hrvati su se našli na 34. mestu liste, s prosečnom dužinom penisa 14,77 - ali se muškarci iz Srbije nalaze na 33. mestu s dužinom od 14,87 - za mesto i 1 mlimetar ispred komšija.

Na poslednjem mestu liste našli su se muškarci iz Kambodže, čija prosečna dužina penisa iznosi 10,04 centimetra.

Online pharmacy From Mars
 

Ipak, treba se imati na umu da se istraživanje oslanja na podatke koje su ispitanici sami merili i prijavili, stoga postoji velika mogućnost da su rezultati neprecizni.

Da li je veličina stvarno bitna?

Farmaceut Navin Khosla, koji je recenzirao studiju, rekao je: - Bez obzira na to jesu li ljudi zabrinuti zbog veličine ili oblika, ili bilo kojeg drugog aspekta po tom pitanju, većina nas se u nekom trenutku zapitala je li naš dovoljno velik. Veličina penisa može imati ogroman uticaj na samopouzdanje i sliku o sebi - rekao je.

Profimedia
 

Zaključujući studiju, Navin je odgovorio na pitanje „je li veličina zaista važna".

- Na kraju, odgovor je možda, a možda ne. Istina je da su muškarci mnogo više zabrinuti oko veličine svog penisa od njihovih partnerki - zaključio je.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike