Koliko god ih tokom života upoznala, ovih sedam muškaraca svaka žena će pamtiti zauvek

27.10.2022

16:53

0

Autor: Z.A.S.

Nemaju svi tu moć da ostave dobar i trajan utisak, ali oni koji ga ostave, biće upamćeni do kraja života

Koliko god ih tokom života upoznala, ovih sedam muškaraca svaka žena će pamtiti zauvek
Ilustracija - Copyright Pixabay

Neizostavno je da, tokom života, svaka žena upozna mnogo muškaraca. Međutim, samo retki će zaista i ostaviti trag. Nemaju svi tu moć da ostave dobar i trajan utisak, ali oni koji ga ostave, biće upamćeni do kraja života.

Mnoge muškarce žena čak ni ne zapamti, ali je sedam sigurnih tipova koje nikada ne može da izbriše iz glave. 

1. Prva ljubav

Intenzivna, hipnotiše, ruši s nogu - to je prva ljubav. Ovaj odnos je poseban jer nas uči o ljubavi više nego svi ostali. 

S partnerom zajedno rastete i razvijate se, otkrivate i postavljate kriterijume. Saznajte koliko ljubav donosi lepih stvari, učite i o kompromisima, ali i o stajanju iza svojih uverenja.

"Prva ljubav zaborava nema", stara je poslovica, što znači da prva ljubav nije nužno i poslednja. Bez obzira na to šta vas čeka kasnije u životu, uz prvog partnera se definišu kriterijumi. 

2. Partner za oporavak

On se najčešće pojavi nakon raskida s prvom ljubavi. Nakon godina veze, odjednom ste ostali sami i vreme je za novi početak. 

Tu nastupa on, rame za plakanje i čovek koji je spreman da sluša vas i da vam ugađa.

Pexels
 

Ta veza se najčešće ne razvija u nešto trajno, ali je odlična međufaza za nove ljubavi. U tom periodu je sasvim u redu da pokušate da budete sami i da se posvetite sebi. Tek nakon što shvatite šta želite od nove ljubavi, možete da nastavite dalje.

3. Savršen u teoriji

On je jednostavno savršen. Barem u teoriji. Odličan je sa vašim prijateljima, pazi vas kao princezu i svesni ste da bi bio odličan materijal za brak. Možda je čak i previše dobar, ali izostaje jedna bitna stvar - hemija. Nema je. Žene sa takvim partnerom najčešće izlaze u nadi da će im se osećanja promeniti, ali kako vreme prolazi ništa se ne dešava.

Pexels
 

Na kraju shvate da nije uredu da ga zavlače i da treba da okončaju vezu. Lekcija ovog odnosa je da ljubav ne može da se forsira, niti osećanja mogu da se lažiraju, bez obzira na to koliko biste to želeli.

4. Šarmantan i arogantan

Ovaj partner može da se pojavi u bilo kojoj fazi života. On je toliko zanimljiv, da nije ni čudo što žene ne mogu da prestanu da razmišljaju o njemu. Žene će dane i noći provesti u SMS-ovanju i pričanju na mobilni i upravo to će im "pomutiti" um.

Pexels
 

Njegov šarm će ih sprečiti da vide ono što vide svi ostali - da on nije onakav kakvim se čini. U tom slučaju je najbolje poslušati savete prijatelja i članova porodice jer vam oni žele samo najbolje.

5. Ljubav iz studentskih dana

Prvi partner na fakultetu je odlična priprema za stvarni svet jer ste prvi put daleko od roditelja i uživate u slobodi. 

Ako i kada veza pukne, postaćete svesniji odraslog života i naučićete da se nosite s posledicama svojih zrelih odluka.

Profimedia
 

Ali, iako ste daleko od najbližih, to ne znači da kroz patnju morate da prolazite sami, jer će vam prijatelji i roditelji uvek rado priskočiti u pomoć.

6. Savršen partner u mislima

Ova ljubav najčešće nije ostvarena, jer je tajming jednostavno pogrešan. S ovim partnerom osećate povezanost i strast, ali životne okolnosti nikako ne dopuštaju vezu. On postaje sve savršeniji, naročito u mislima, jer nije imao priliku da vas uveri u suprotno.

Pexels
 

Nažalost, ta veza će se okončati, ali verovatno vam je bila potrebna, kao i sve pređašnje, kako biste lakše prepoznali onog pravog.

7. Ljubav sa mora

Svaka žena je makar jednom bila slobodna na letovanju i tamo upoznala savršenog momka iz njenih snova. Tih nedelju dana s njim je proteklo prosto savršeno i činilo vam se da bi ostatak života sa njim bio bajka. Svi nosimo sećanja sa takvih letovanja, ali pomislite koliko takvih parova je zaista i zasnovalo ozbiljnu vezu iz jedne letne avanture?

Pexels
 

Na žalost, odgovor je jako malo. Neko je jednom rekao, avantura treba da ostane avantura… u suprotnom možda je nikada ne biste pamtili na tako idelizovan način. 

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike