Ovakve devojke su magnet za loše momke: Da li ste među njima?

17.09.2022

10:59

0

Autor: Z.A.S.

Loši momci se uz nesigurne žene osećaju moćnije

Ovakve devojke su magnet za loše momke: Da li ste među njima?
Šta treba da promenite da biste pronašli ljubav - Copyright Pexels

Sigurno ste čuli za izraz "loši momci" i sigurno ste do sada shvatili da takvi tipovi muškaraca obožavaju fine devojke. Ali, da li ste se nekada zapitali zbog čega je to tako?

Postoji nekoliko faktora koji će svakog lošeg momka privući na dobroj devojci, a ovo je četiri najočiglednijih.

Imaju nisko samopouzdanje

Problematični muškarci strahuju od samouverenih žena jer znaju da njima ne mogu da manipulišu, a svesni su i da takve žene imaju visoke standarde kada je izbor partnera u pitanju. Uz nesigurne žene oni se osećaju moćno.

Dobre i drage

Manipulatori jako dobro znaju da će im život u vezi sa dobrom i mirnom ženom punom razumevanja biti lakši, jer će često moći da rade ono što žele. Svesni su da im takav tip žena neće prigovarati.

Previše osećajne

Kaže se da se suprotnosti privlače, i to može da zvuči romantično do određene granice, ali u slučaju kada su toksični muškarci u pitanju, to je sve samo ne poželjno. Ovakvi tipovi žele uz sebe vrlo osećajnu ženu kojoj će moći da pričaju o sebi i svojim potrebama, problemima... A ona će strpljivo slušati, čak će ih žaliti.

Razočarane u ljubav

Nije lako preboleti nekoga koga ste voleli, ili zaboraviti da vas je voljeni muškarac povredio. Toksični muškarci kao da imaju posebno razvijen njuh za žene koje su se jako razočarale u ljubav i upravo one ih privlače. Tada iskorišćavaju njihovu krhkost da bi ih izmanipulisali i dobili ono što žele.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike