Najlepše žene padaju na ovakve muškarce: Naprosto odlepljuju na jedan fizički detalj

12.09.2022

11:18

0

Autor: Z.A.S.

Slika idealnog muškarca vremenom se drastično promenila

Najlepše žene padaju na ovakve muškarce: Naprosto odlepljuju na jedan fizički detalj
par - Copyright Unsplash

Kako izgleda vaš idealan muškarac? Mora li da bude visok ili visina nije bitna? Preferirate li one sa ili bez brade ili vam ni to nije od presudnog značaja?

Nekada su debeljuškasti muškarci predstavljali oličenje imućnog čoveka, dok su mršavi muškarci uglavnom predstavljali siromaštvo.

Međutim, to se vremenom drastično promenilo.

Danas, idealan muškarac prava je slika i prilika - u odličnoj su formi i odlično izgledaju kako u trenerci, tako i u odelu. Međutim, istraživanja su pokazale da pripadnici jačeg pola sa "pivskim stomačićem" privlače najviše lepih žena, postaju odlični roditelji i žive mnogo duže od ostalih.

Ispitivanje u kojem je učestvovalo 2.000 žena i muškaraca pokazalo je da ih više privlače ljudi sa omanjim viškom kilograma. Bez obzira na to, oni svakako vode računa o sebi i trude se da se redovno bave sportom.

Muškarci sa stomačićem žive duže zbog nižeg nivoa testosterona. Iz tog razloga jači im je imuni sistem, a rezultat toga je veoma dug život. Bolji su roditelji, predani su porodici jer po prirodi stvari žive u takvom okruženju.

Unsplash
 

Takođe, ovaj višak oni nemaju zbog prejedanja, posebno ne loše hrane, pune masti koja nije dobra za organizam. I te kako im se savetuje pojačana fizička aktivnost, zbog sveukupnog zdravlja.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike