Ovo je 14 najluđih seks-zakona na svetu: U Hong Kongu ženi je dozvoljeno da ubije supruga ako ga uhvati u prevari, ali samo golim rukama

21.08.2022

10:48

0

Autor: D. R.

Tako je, recimo u Viskonsinu, zakonom zabranjeno pucati iz pištolja u trenutku dok partner doživljava orgazam

Ovo je 14 najluđih seks-zakona na svetu: U Hong Kongu ženi je dozvoljeno da ubije supruga ako ga uhvati u prevari, ali samo golim rukama
profimedia-0528518176 - Copyright Profimedia

Različite zemlje imaju veoma različite pristupe zakonima o seksu kojih se njihovi građani moraju strogo pridržavati.

Evo nekih od najčudnijih koje smo pronašli na Weird Sex Laws (da, pravi sajt).

Savet, pre nego što spakujete dildo, proverite zakone američke države u koju putujete na odmor, kako ne biste završili sa lisicama na rukama (ne onim, nego pravim policijskim).

Bizarnih seks zakona očigledno ima u svim delovima sveta, a neki su toliko neverovatni da čovek na trenutak stane i pomisli da li je reč o šali. Ali ne, takvi zakoni zaista postoje.

Donosimo vam 14 najluđih seks zakona. Neko je zaista bio ozbiljan dok ih je donosio, a opet verovatno su postojale situacije koje su prouzrokovale da se o njima misli i raspravlja:

Profimedia
 

1. London

Zabranjeno je voditi ljubav na parkiranom motoru. Koliko to može biti opasno? 

2. Alabama

U toj američkoj državi ilegalno je imati bilo kakvu seks igračku. U Arizoni su dopuštene dve. Ko ima tri, jer eto ne može da se odluči, rizikuje zatvor.

3. Bakersfild, Kalifornija

Zabranjen je seks sa Sotonom bez kondoma. Znači, morate odoleti iskušenju ako nemate zaštitu kod sebe.

4. Indiana

Zaboravite na oralni seks u toj državi. 

Profimedia
 

5. Kina

Ženama je zabranjeno da šetaju bez odeće na sebi u hotelskoj sobi. Pitanje je kako to oni na recepciji proveravaju.

6. Minesota

Padnete li u iskušenje gledajući ribu, zaboravite! U Minesoti je seks sa živom ribom zabranjen. Ali, mrtve u zakonu niko ne spominje.

7. Haletorp, Merilend

Pre nego krenete da poljubite partnera, zaboravite romantiku i pripremite štopericu. Tamo je zabranjeno ljubiti se u javnosti duže od jednog minuta. U Ajdahou su nešto liberalniji pa dopuštaju 18 minuta.

8. Hong Kong

Ženi je po zakonu dopušteno da ubije supruga ako ga uhvati u preljubi, ali samo golim rukama. Zato su tamo nezasiti muškarci posebno oprezni.

Profimedia
 

9. Džordžija

Seks pre braka u toj je državi i dan danas protiv zakona. Zato pazite, ako odlučite da putujete tamo - ili morate da se venčavate ili stavite pojas nevinosti.

10. Viskonsin

Razularen seks tamo je pod kontrolom. Zakonom je zabranjeno pucati iz pištolja u trenutku dok partner doživljava orgazam.

11. Birmingem

Kad zađe sunce, zabranjeno je da se muškarac i žena "pohvataju" na stubama crkve. Eto, da znate!

12. Minesota (opet)

Zakon se uvukao u spavaće sobe građana pa im je zabranjeno da spavaju goli. Čak i nakon seksa se moraju obući, koliko god to naporno bilo.

Pexels
 

13. Bangladeš

Zabranjeno je gledati filmove sa scenama seksa ili golotinjom. I poljupci u filmovima nisu dopušteni ako se radi o domaćim glumcima.

14. Kentaki

Tamo su psi pod lupom zakona. Naime, psima je strogo zabranjeno da seksualno uznemiravaju ljude, na primer skakanje ljudima na nogu i dahtanje nikako nije dopušteno, piše Metro.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike