Žene ne varaju, i još dve laži u koje muškarci veruju

20.04.2022

10:15

0

Ove predrasude nisu čak stekli ni na osnovu sopstvenog iskustva

Žene ne varaju, i još dve laži u koje muškarci veruju
Par - Copyright Profimedia

Neke žene su prilično jake i nezavisne. Osim što im nije potrebna pomoć muškarca, one se jednostavno ne oslanjaju ni na koga, osim same na sebe.

Međutim, postoje i žene koje jednostavno nisu u stanju da budu samostalne i koje su navikle da im neko drugi rešava probleme. Takve žene se uglavnom oslanjaju na partnere.

Profimedia
 

Sa treće strane, kao što postoje žene koje neće osećati da je smak sveta na pomolu ukoliko nemaju emotivnog partnera, postoje i žene koje bez partnera ne umeju da funkcionišu.

Bilo kako bilo, svi smo različiti i to je jedina istina. Međutim, kada govorimo o ženama i muškarcima, oduvek postoje određene laži u koje ova druga strana veruje.

Muškarci, primera radi, imaju predrasude, koje čak nisu stekli iz sopstvenog iskustva, već su ih nekada dobili u vidu informacije. A svi znamo da sto puta ponovljena laž postaje istina.

Ovo su tri neistine u koje skoro svaki muškarac veruje.

Pexels
 

Žene ne varaju
Naravno da i žene varaju, samo one to rade malo pametnije. Za početak, ne plasiraju "providne" izgovore, već "slože" priču u koju muškarac, sasvim sigurno, neće posumnjati.

Profimedia
 

Samo pored muškarca se osećaju sigurno
Vraćamo se na početak ove priče i činjenici da se žena oseća sigurnije kada pored sebe ima mukarca, ali dolazimo i do toga da, kada je sama, realnije gleda na život i ne dozvoljava da je "ponesu" emocije. Pojavljivanje muškarca u životu žene može da stvori pometnju, jer se neke žene tada fokusiraju samo na njega, a ne na svoje ciljeve.

Profimedia
 

Žene su ljubomorne jedna na drugu
Ne možemo da kažemo da u ovome nema istine, ali, žene koje su svesne svojih mana i vrlina rado podržavaju druge žene. Takve žene nis ni zavidne i ne vide druge žene kao konkurenciju. Poenta je da, naravno, nije istina da su žene ljubomorne. Makar ne na druge žene.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike