Iskusna advokatica tvrdi da su muškarci koji se bave ovim poslovima najgori muževi

14.04.2022

11:52

0

Oni uživaju u tome što drugi u njima vide autoritet

Iskusna advokatica tvrdi da su muškarci koji se bave ovim poslovima najgori muževi
profimedia-0039245615 - Copyright Profimedia

Advokatica koja se bavi razvodima, Ketrin Leonard, i koja se na TikToku predstavlja pod nadimkom @jettiegirl28 kaže da, premda su brojni razlozi za razvode bračnih parova, znatan uticaj ima i profesija supružnika.

Prema njenom iskustvu postoji top 5 profesija koje krase nagori supružnici.

- To naravno ne znači da su brakovi sa muškarcima u tim profesijama nužno osuđeni na propast - rekla je, ali primetila je da ih dosta češće odlikuju narcisoidni poremećaj i povećana želja za kontrolom.

Takođe, navodi, sam razvod im pada teže nego drugima i teže se nose s takvom situacijom.

Naime, najgori kandidati za brak zaposleni su kao vatrogasci, policajci, pripadnici vojske, piloti i hirurzi.

Profimedia
 

Iako se čini da su profesije koje je nabrojala potpuno različite, jedna stvar im je ipak zajednička - muškarci u tim zanimanjima navikli su da drugi u njima vide autoritet.

- Razlog je taj što su često na svom radnom mestu doživljavani kao "bogovi"! - rekla je.

- Ako ste policajac, šetate okolo sa pištoljem, zapravo šetate okolo sa autoritetom. Ako ste hirurg, hodate po bolnici - svi se ugledaju na vas, vi ste glavni, svi se prema vama odnose s poštovanjem. A onda dođeš kući, i odjednom neko od tebe traži da izneseš smeće - rekla je ona.

- S druge strane, piloti, uključujući i one koji rade u vojsci, imaju veliku odgovornost jer kontrolišu živote oko 150, 200 ljudi odjednom. I imaju tendenciju da budu veoma narcisoidni i da drže sve pod kontrolom - dodala je advokatica.

- U pravu ste, žene čuvajte se muškaraca u uniformama! - napisao je jedan njen pratilac, a javio se i advokat za razvode iz Nju Džersija koji kaže da se potpuno slaže sa ovom tvrdnjom.

- Kad bolje razmislim, nikada nisam videla da pilot nosi burmu - dodala je u komentarima jedna stjuardesa, dodavši kako uz nabrojane profesije vrlo često ide i "kompleks Boga".

Njen video pregledan je skoro dva miliona puta i izazvao je brojne reakcije.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike