Ulazna vrata su važan deo kuće: Dobro birajte njihovu boju jer ona otkriva vaše želje

31.03.2021

19:21 >> 14:57

0

Prednji ulaz takođe simbolizuju vaše lice svetu, kako vas drugi vide ili njihov prvi utisak o vama

Ulazna vrata su važan deo kuće: Dobro birajte njihovu boju jer ona otkriva vaše želje
Copyright Pixabay

Prema drevnoj kineskoj praksi feng šuiju važno je živeti u skladu sa prirodom. Samo tada naš život cveta i možemo videti lepotu oko sebe.

Kada je dom u pitanju i on treba da bude u skladu sa feng šuijem, a ulazna vrata su jedan od najvažnijih delova kuće. Prema feng šuiju, ulazna vrata nazivamo “ustima ki”. Ki je univerzalna energija životne snage, tako da su ulazna vrata glavni portal u kojem možemo dobiti pozitivnu energiju i dobre mogućnosti. Prednji ulaz takođe simbolizuju vaše lice svetu, kako vas drugi vide ili njihov prvi utisak o vama, piše “Real Simple”.

Postoje i boje koje su najbolje za ulazna vrata.

Vatreno crvena

Crvena je verovatno najpopularnija boja za ulazna vrata inspirisana feng šujiom. Po ovoj praksi crvena boja predstavlja sreću, zaštitu i vatrenu energiju. Aspekt vatrene stihije može vam pomoći da se istaknete, budete viđeni i unesete inspiraciju u dom.

Zemljani smeđi ili žuti tonovi

Smeđa i žuta su boje povezane sa elementom zemlje, koji se odnosi na brigu o sebi, utemeljenost i podršku vašem ukupnom blagostanju. Ove boje su odlične za ulazna vrata ako želite da u svoj dom unesete više stabilnosti i smirenosti.

Prigušene sive ili bele

Siva ili bela su boje metalnog elementa. Energija metala priziva preciznost, lepotu i eleganciju. Siva takođe ima dodatnu prednost pozivanja ljudi da nas podrže, dok bela podstiče radost.

Crna

Vodeni element povezan je sa dubokom mudrošću i povezan je sa crnom bojom, pa čak i vrlo tamnim ponoćnim bluzom. Pored toga, ove tamne boje boje možete koristiti za svoja ulazna vrata sa namerom da upijete i privučete pozitivnu energiju i prosperitet za vas i vašu porodicu.

Pixabay

Vibrantno plava ili zelena

Bluz i zelenilo predstavljaju energiju drveta u feng šuiju. Drveni element podstiče rast i neguje ljubaznost i fleksibilnost. Živahne boje elemenata od drveta, takođe, unose životnu energiju i mogu podići vaš dom.

Zapamtite, odaberite boju i nameru koja vam odgovara. Može biti bilo koje nijanse, od bledih do dubokih nijansi. Ključno je pronaći onu koju volite i koja odgovara vašem domu!

Pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike