Rešila je problem tako što je stavila luk pored kreveta: Kada saznate njen trik, vi ćete ga odmah primeniti

10.05.2024

11:00

0

Autor: K. B.

Verovali ili ne, crni luk može biti ključ za miran san

Rešila je problem tako što je stavila luk pored kreveta: Kada saznate njen trik, vi ćete ga odmah primeniti
Jutarnja kafa - Copyright Profimedia

Umesto da budete uznemireni zujanjem komaraca dok pokušavate da se naspavate, možete probati ovaj jednostavan, potpuno prirodan trik koji će vam pomoći da se rešite ovih dosadnih insekata.

Komarci su poznati kao neprijatelji mirnog sna. Čim se udobno smestite u krevet, oni počinju da zuje oko vaših ušiju, ometajući vaš san. Ali kako se osloboditi ovog problema bez upotrebe hemijskih preparata? Imamo odličan trik koji će vam garantovati miran san do jutra.

Prirodne metode za teranje komaraca su dobro poznate, a neke od njih uključuju upotrebu biljaka poput lavande, ruzmarina i geranijuma. Međutim, jedan neobičan dodatak ovom spisku je crni luk. Njegov jak miris može biti veoma efikasan u odbijanju komaraca.

Profimedia
 

Evo kako možete primeniti ovaj trik: jednostavno isecite crni luk na četvrtine i stavite ga u spavaću sobu, idealno pored kreveta na noćne ormariće. Jak miris luka će oterati komarce, omogućavajući vam da mirno spavate sve do jutra.

Ova jednostavna, prirodna metoda ne samo da vam pomaže da izbegnete neprijatne ujede komaraca, već vam takođe omogućava da izbegnete upotrebu štetnih hemikalija. Isprobajte ovaj trik i uživajte u mirnom snu bez ometanja komaraca.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike