Izgubili ste ključeve: Video "Najbolji trik na svetu“ tvrdi da će vam novčić pomoći da uđete u stan

06.04.2024

12:34

0

Autor: V. I.

Viralni snimak na Tiktoku pogledalo je preko 85 miliona ljudi

Izgubili ste ključeve: Video "Najbolji trik na svetu“ tvrdi da će vam novčić pomoći da uđete u stan
Copyright Profimedia

Ovih dana mnogi krive retrogradni Merkur zbog zaboravnosti, ali nije samo on kriv - mnogim ljudima se dešava da gube ključeve od kuće i imaju problem posle kako da u nju uđu.

Korisnik Tiktoka po imenu Horhe Valencuela objavio je snimak, kako je napisao "'najboljeg haka na svetu", za koji tvrdi da će vam omogućiti da uđete u svoju kuću "veoma brzo, bez razbijanja prozora, uz pomoć parice.

Viralni video, koji je dosad imao preko 85 miliona pregleda, zove se "el mejor hack del mundo", što u prevodu znači "najbolji trik na svetu". On pokazuje gledaocima kako mogu da uđu u svoj dom iako izgube kljućeve, u uz pomoć novčića. Ipak, izgleda da to nije jedina stvar koja bi vam mogla zatrebati u takvoj situaciji. Potrebni su vam još "samo": makaze i plastika koju možete da isečete.

 

 

Snimak prikazuje kako Horhe na svom mobilnom telefonu drži fotografiju sa ključem i novčićem da bi na ekran mobilnog stavio isti novčić i pričvrstio ga trakom. Potom baždari fotografiju da bude iste veličine kao novčić pa olovkom iscrtava po selotejpu konture ključa. Onda odlepljuje selotejp s ekrana, lepi ga na plastiku i po toj shemi makazama seče ključ. 

Tako je dobio plastični ključ koji odgovara originalnom ključu po obliku i veličini. E sad, taj ključ je previše mekan da bi se okretao u bravi i otključao vrata, pa  jeHorhe u drugom videu, koji je takođe viralan jer ima devet miliona pregleda, pokazao kako, kada je plastični ključ potpuno umetnut u bravu, koristi špic makaza da bi pokrenuo mehanizam i otvorio vrata.

 

@jorgevalenzuelam Responder a @jadddden_q listo 2da parte, mira el video completo en mi IGtv #jorgevalenzuelam #lock #hack ♬ sonido original - Jorge valenzuela

 

Njegovivideo-klipovi su prikupili ukupno više od 60 miliona pregleda, a trik ima, logično, podeljeno mišljenje. Mnogi su smatrali da je to previše posla i predmeta koji treba da se nađu pri ruci u trenutku kad je izgubljen kljuć, prenosi Newsweek.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike