Saznajte kako ovaj napitak, koji ima svaki dom, čini čuda za bujanje biljaka (VIDEO)

26.02.2024

12:02

0

Autor: K. B.

Dragi ljubitelji biljaka, ako želite da vaše biljke rastu i cvetaju što više i lepše, imamo nekoliko sjajnih saveta za vas

Saznajte kako ovaj napitak, koji ima svaki dom, čini čuda za bujanje biljaka (VIDEO)
Copyright Profimedia

Svi znamo da biljke vole pažnju i brigu, a ponekad im možete pružiti i neobične, ali korisne "poslastice".

Sukulenti, koji su poznati po mesnatim i sočnim listovima, zapravo uživaju u pivu, koje je gotovo svuda dostupno u našim domovima. Dodajte malo piva u vodu kojom zalivate ove biljke, i primetićete kako njihovi listovi postaju zeleniji i vitalniji.

Ako imate biljke koje su pretežno zelene i imaju mnogo listova, pružite im "supu" od soje. Dodajte soju u vodu i zalijte svoje cveće ovom mešavinom, i videćete kako biljke prosperiraju.

Bambus, popularna biljka koja dodaje zen atmosferu u dom, voli da "pije" šećernu vodu. Ova posebna pažnja će mu pomoći da zadrži svoje listove zdravim i bez žutih tragova.

 

 

Ako želite da podstaknete cvetanje, voda sa lukom može biti vaš tajni sastojak. Takođe, direktno dodavanje soli u zemlju može imati pozitivan efekat na vaše biljke.

Da biste videli ove savete u akciji, pogledajte prateći video na početku teksta. Vaše biljke će vam zahvaliti na ovoj pažnji, a vi ćete uživati u divnom pogledu na vaš zeleni raj. Srećno sa negom vaših biljaka!

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike