Živite kao Šrek: Airbnb nudi dvodnevno noćenje u kući omiljenog zelenog bauka potpuno besplatno

27.09.2023

18:16

0

Autor: V. I.

Eto i posle kažu da u naše vreme nema ništa za džabe...

Živite kao Šrek: Airbnb nudi dvodnevno noćenje u kući omiljenog zelenog bauka potpuno besplatno
Copyright Profimedia

Tri meseca nakon što je počeo s izdavanjem Barbikine kuće u Malibuu, Airbnb se dosetio da ponudi i boravak u Šrekovoj kući u močvari i to potpuno besplatno, ali samo na tri dana, odnosno dve noći, od 27. do 29. oktobra. 

Fanovi Oskarom nagrađenog animiranog filma o ćudljivom, ali predivnom Šreku sada mogu da probaju njegov način života u močvari - tako što će iznajmiti kuću potpuno nalik njegovoj u filmu.

“Ljubitelji bajke o Šreku će doživeti mir i tišinu gledajući kako lišće pada u ovoj oazi prekrivenoj blatom, mahovinom i mutnom vodom koja predstavlja Šrekovu močvaru“, navodi se u u opisu kuće,

Imanje se nalazi u Škotskoj i sudeći, prema slikama, izgleda kao verna kopija Šrekovog doma iz filma, uključujući nameštaj i korenje koje probija plafon.

Spavaća soba dizajnirana je da izgleda identično poput one u kultnom dečjem filmu iz 2001. godine, a šarmantni rustični enterijer će vam dočarati atmosferu u kojoj je Šrek proveo veći deo svog života.

Baš kao u filmu, čija četiri nastavka su zaradila više od 2,9 milijardi dolara, kupatilo se nalazi u pomoćnoj kući na imanju a ima toalet, umivaonik i tuš.

Gosti će moći da zapale „sveće od ušnog voska“, sede oko vatre, a za doručak će se počastiti sveže napravljenim vaflima iz kuhinje Šrekovog najboljeg prijatelja - Magarca.

Bukiranje ta tri osobe počinje 13. oktobra, pa budite brzi ako vidite sebe u ovoj kućici iz bajke. 

U donjoj galeriji sa slika pogedajte kako izgleda eneterijer Šrekove kuće i uverite se da li je verodostojno preneo atmosferu sa filma:

 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike