Oživite stare tanjire na nov način: Inspirativan trik za pravljenje pomoćnih stočića (VIDEO)

01.08.2023

12:02

0

Autor: K. B.

Ova vešta tiktokerka sa nadahnutim kreativnim duhom je samostalno osmislila i realizovala prelepe pomoćne stočiće koristeći ništa drugo do plastične tanjire i činije

Oživite stare tanjire na nov način: Inspirativan trik za pravljenje pomoćnih stočića (VIDEO)
Činije - Copyright Freepik

Kada osećate potrebu za šik i dekorativnim dodacima za svoju spavaću ili dnevnu sobu, verovatno prvo razmislite o odlasku u prodavnicu nameštaja i potrošnji više novca nego što ste planirali.

Međutim, kreativna tiktokerka s nadimkom Easiinterieur nam pokazuje da možete već kod kuće pronaći sve potrebne materijale i kreirati sopstvene željene komade nameštaja za samo nekoliko minuta!

 

 

Njen fantastičan trik koristi plastične tanjire, činije, vrući lepak i malo boje u spreju kako bi stvorila čarobne pomoćne stočiće. Spajajući dno i vrh nekoliko činija pomoću vrućeg lepka, postigla je neobičan i elegantan izgled.

Dodavanjem tanjira na vrh stvorila je visoke bočne stolove, dok je upotrebom manjih činija kreirala kraću verziju stočića. Nakon toga je svojim umetničkim pečatom ulepšala stočiće zlatnom bojom, čime je postigla još veći wow efekat. Zlatna boja je donela izuzetnu eleganciju i jedinstvenost ovim kreacijama.

Ova metoda omogućava vam da prilagodite stočiće svojim željama i šemi dekoracije prostorije. Ukoliko već posedujete činije i tanjire koji se slažu sa vašim enterijerom, možete odmah započeti sa ovim zabavnim projektom i za tren oka dobiti sjajne pomoćne stočiće. Budući da ovo nisu najčvršći komadi nameštaja, preporučujemo pažnju pri postavljanju predmeta na njih.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike