Mekano i toplo: Krzneni nameštaj idealan za jesenje dane

18.09.2020

11:53

0

Sami predmeti obećavaju toplinu i prijatnost

Mekano i toplo: Krzneni nameštaj idealan za jesenje dane
Copyright Profimedia

Bliži se jesen i dolaze hladniji dani, pa naša potreba da budemo ušuškani sve više raste. Stiže sezona ćebenceta, serija i toplih napitaka, a naše uživanje u toplini doma može biti još veće uz krzneni nameštaj.

Već sami predmeti obećavaju prijatnost i toplinu, a vaš je izbor da li će to biti pravo ili veštačko krzno. Mnogo faktora, osim same cene, ide u prilog veštačkom, a razliku nećete ni primetiti.

Pa, da počnemo od ulaznih vrata. Vašu klupu u hodniku možete prekriti krznom i obezbediti joj mekoću.

Profimedia

Potom u dnevnoj sobi imate brojne mogućnosti za opremanje. Nameštaj sa krznenim prizvukom u vidu zgodnih fotelja, sofa, taburea i stolica, kao stvoren je za ispunjenje enterijera snenim i laganim vibracijama. Gotovo da ne postoji lepša slika od one kada se dok napolju neumoljivo pada kiša, skupite u vašoj omiljenoj krznenoj ležaljki i uživate u šoljici toplog čaja.

I kućna kancelarija može da se obogati krznenim detaljima, pa će vas stolica nežno grejati dok radite. Spavaća soba je, svakako, mesto koje želi dobrodošlicu krzenim momentima i nameštaju šireg spektra, koji će vam svako novo jutro zagrejati i učini prijatnijim svojim prisustvom. Čak je i trpezarija mesto koje može porodični ručak učiniti ugodnijim, ako je ukrašena krznenim stolicama, prostirkama i drugim dodacima.

Profimedia

Svakako ako ne želite da menjate vaš nameštaj u potpunosti u životnom prostoru, krzene navlake su idealno rešenje, jer ih vrlo lako možete skidati i prati po potrebi, i svakako ukloniti kada zima prođe.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: digsdigs

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike