Nikada ne ostavljajte cipele da stoje na ovom mestu: Unosite nesreću i bolest u kuću

19.05.2023

10:12

0

Autor: Z.A.S.

Veruje se da cipele treba prvo očistiti čim uđete u kuću, a zatim ih odložiti u ormar za cipele koji treba da stoji ispred kuće ili u skrivenom kutku predsoblja

Nikada ne ostavljajte cipele da stoje na ovom mestu: Unosite nesreću i bolest u kuću
Ilustracija - Copyright Profimedia

Kako ostavljate cipele kada uđete u kuću? Sudeći po feng šuiju, ukoliko ih ostavljate na otvorenom u hodniku, u svoj dom unosite energiju ulice i lošu energiju spolja.

Ako prvo što vidite kada uđete u nečiju kuću jeste gomila cipela na podu i hodnik pun jakni, prema feng šuiju, privlačite bolest, loše odnose i poteškoće u ostvarivanju svojih ciljeva.

U feng šui tradiciji se veruje da ako ostavite cipele na otvorenom u hodniku, u svoj dom unosite spoljnu energiju ulice koja loše utiče na vas. Zato je najbolje da obuću držite van kuće (stana) ili skrivenu i uredno odloženu u ormaru za cipele.

Profimedia
 

Isto tako, veruje se da cipele treba prvo očistiti čim uđete u kuću, a zatim ih odložiti u ormar za cipele koji treba stoji ispred kuće ili u skrivenom kutku predsoblja.

Svaki nered u feng šuiju predstavlja energetsku blokadu i magnet za lošu energiju. Zato se preporučuje da cipele i jakne sklonite u ormare i tako napravite slobodan protok energije kroz svoj dom.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike