Kada je videla šta joj je prethodni vlasnik kuće ostavio u mašini za sudove, žena se šokirala: I sad mi se želudac okrene

30.08.2022

09:33

0

Autor: Z. A.

Verujemo da niko nikada tako nešto video nije

Kada je videla šta joj je prethodni vlasnik kuće ostavio u mašini za sudove, žena se šokirala: I sad mi se želudac okrene
pexels-wendelin-jacober-1447956 - Copyright Pexels

Jedna žena ostala je šokirana nakon što su se ona i njena porodica uselili u novu kuću, a prethodni vlasnici ostavili su im iznenađenje u mašini za pranje sudova. Ispričavši svoju priču u videu koji je podelila na TikToku, žena je rekla kako joj je samo od pomisli na to muka u želucu.

Kako piše Mirror, objasnila je da je kupovina kuće protekla glatko i brzo, pa zaista nije očekivala nikakve probleme prilikom useljenja.

- Prvi put sam otvorila mašinu za sudove u novoj kući i shvatila da su prethodni vlasnici unutra ostavili hrpu četki za WC! Ne mogu da verujem da bi neko to stavio u mašinu koja pere posuđe iz kog jedu - rekla je u videu.

Iako je svesna da postoje metode dubinskog čišćenja mašine, bila je odlučna da se brzo reši uređaja. Našalila se da u ovom slučaju ne postoji dubinsko čišćenje i da je jedino rešenje zapaliti mašinu.

- Ne dopuštam da uopšte postoji šansa da čestice nečije velike nužde dođu u kontakt s našim posuđem. Od pomisli na to mi se povraća. Nikada to još nisam videla, a nadam se da niko osim njih to ni ne radi - nastavila je.

@bellsmessina BRB ill be dry reaching at the thougbt of this for the next 10 businesa days 🫡 #homerenovation #newhome #newhomeowners #homeimprovement #movinghouse #momtok #mumlife ♬ original sound - Bella Messina

U videu je, kako i sama kaže, prvo mislila da su prethodni vlasnici zaboravili da izvade predmete iz mašine, ali kasnije se zapitala je li to neka poruka koju joj pokušavaju poslati. Korisnici TikToka u komentarima su izrazili svoju zgroženost, a uskoro se i pokrenula rasprava o tome zašto su četke za WC ostavljene u mašini.

- I ja bih mislila da je neka vrsta poruke, ali nije mi baš jasno. U svakom slučaju ovo je odvratno - napisala je jedna korisnica.

- Mislim da nakon ovoga nikada više neću jesti u ničijoj kući - komentarisala je druga užasnuta korisnica, a treća je dodala: - Sva sreća da su ih ostavili unutra, zamislite da niste znali i da ste prali svoje posuđe.

Žena je u opisu videa dodala i da podseća sve da pri kupovini nove kuće ili stana obavezno sve dubinski očiste, jer nikada ne znate kako drugi ljudi žive i šta rade s nameštajem i uređajima.

Pexels
 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike