Nije svejedno gde ćete postaviti sat u domu jer od toga zavisi vaš napredak na poslu, ali i povišica

06.02.2022

08:40

0

Ukoliko želite uspeh u karijeri, prema feng šui pravilima sat treba postaviti na određeno mesto u kući

Nije svejedno gde ćete postaviti sat u domu jer od toga zavisi vaš napredak na poslu, ali i povišica
Zidni sat - Copyright Unsplash

Feng šui načela su jasna, svaki predmet sa kojim imate čestu interakciju može postati amajlija za privlačenje novca, pa tako i kućni sat koji svakodnevno koristimo.

Ipak, važno je imati na umu da u zavisnosti od mesta na koje postavite sat, možete privući različite stvari - od poslovnog uspeha, novca, sreće u ljubavi, ali i zdravlja.

Ukoliko zidni sat okačite na južni zid kuće, veruje se da ćete napredovati na poslovnom planu i privući ćete naklonost kolega, ali i povišicu.

Unsplash
 

Ako se pak bavite kreativnim zanimanjem, savet je da zidni sat okačite na zapadni zid, jer ćete na taj način imati inspiracije, bićete produktivniji i kreativniji. S druge strane, sat može doneti sreću i u ljubavi i mir u porodici, ukoliko ga postavite na severni zid, a za zdravlje preporučuje se istočni zid kao mesto idealno za sat.

Međutim, osim mesta na kojem vam sat stoji, feng šui stručnjani ističu da je najvažnije prvo ispoštovati pravilo da vam se taj sat u koji svakodnevno gledate dopada. Ukoliko vam se ne sviđa, vreme je za kupovinu novog sata.

Pixabay
 

Takođe, prema osnovnim feng šui pravilima, sve što je pokvareno treba izneti iz kuće kako biste sprečili protok negativne energije. Takav je slučaj i sa satom - ukoliko ne radi, bacite ga, jer se veruje da kazaljke koje se ne pomeraju mogu zakočiti i vaš životni uspeh.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike