Nema više bacanja, iskoristite višak krompir pirea uz ovaj jednostavan trik (VIDEO)

28.11.2023

14:11

0

Autor: K. B.

Uoči praznične sezone, donosimo vam jednostavnu ideju za transformaciju ostataka hrane

Nema više bacanja, iskoristite višak krompir pirea uz ovaj jednostavan trik (VIDEO)
Copyright Profimedia

U današnjem receptu, otkrivamo kako možete iskoristiti krompir pire na brz i lak način. Sve što treba da znate možete videti u priloženom videu. Vlasnica TikTok profila pod imenom "cookfasteatwell" podelila je recept iz svog detinjstva, inspirisanog praksom njene mame koja bi često transformisala ostatak krompir pirea prženjem sa puterom.

 

@cookfasteatwell Fried mashed potatoes are a great way to use leftover mashed potatoes. Use one tablespoon of butter for each cup of mashed potatoes. Cook over medium heat. #mashedpotatoes #thanksgivingrecipes #thanksgivingleftovers #potatorecipe ♬ Instrumental - Vibe - pedrin cria

 

Za pripremu ovog ukusnog jela, potrebno vam je samo dve kašike putera i dve čaše krompir pirea. U tiganju istopite puter, a zatim dodajte krompir pire. Rasporedite ga ravnomerno po tiganju i ostavite da se prži na srednjoj temperaturi oko tri minuta, povremeno mešajući špatulom. Posle toga, ostavite da se prži još minut. Gotov obrok sklonite sa šporeta, poslužite i uživajte.

Ovo jednostavno jelo, brzo pripremljeno, savršeno je za celu porodicu. Pogodno je kako za ručak, tako i za doručak i večeru, a može čak poslužiti i kao ukusna užina.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike