"Audi" obnovio A6 i A7, evo sa kakvom opremom sada dolaze

01.06.2023

11:59

0

Autor: K. O.

Dostupni su za poručivanje od 1. jula

"Audi" obnovio A6 i A7, evo sa kakvom opremom sada dolaze
Audi - Copyright Unsplash

Mnogi ljubitelji automobila se slažu da je već generacijama Audi A6 jedna od najbolje osmišljenih poslovnih limuzina, dok je njegova dinamičnija verzija u obliku atraktivnijeg A7 jedan od najatraktivnijih modela u celokupnoj Audijevoj ponudi.

Kako ne želi da se odrekne svojih pulena Audi ih uvodi u još jednu modelsku godinu. Da bi na tržištu bili aktuelni još dve godine, A6 i A7 imaće i obogaćenu ponudu.

Tako se sad sve izvedbe standardno nude s digitalnim kokpitom koji koristi 12.3-inčni zaslon u full HD tehnologiji. Bazni modeli dobijaju i full LED prednja svetla, dok se na popisu standardne opreme našao i napredniji parking assist plus sistem.

Unsplash
 

Kada je u pitanju spoljni dizajn Audi nudi tri izvedbe gde je S line na vrhu ponude. Jedan od najprepoznatljivijih detalja je Singleframe rešetka, a čiji finiš je znak raspoznavanja između pojedinih verzija.

Na popisu su i novi dizajni felna promera do 19 inča, odnosno do 21 inča u Audi Sport izlogu. Konačno, kupci na raspolaganju imaju i dve nove nijanse, Arcona belu i Madeira smeđu metalik.

Obnovljeni A6 i A7 su dostupni za naručivanje na nemačkom tržištu od 1. jula i to po početnoj ceni od 53.800 evra za A6 i 63.500 za A7, piše Index.hr.

BONUS VIDEO:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike