Ukoliko vas put bude naveo u Indiju, velike su šanse da ćete na ulici ugledati zlatnog "fantoma" (FOTO+VIDEO)

19.04.2023

11:47

0

Autor: Z.A.S.

Da li biste se provozali ovim luksuznim taksi vozilom?

Ukoliko vas put bude naveo u Indiju, velike su šanse da ćete na ulici ugledati zlatnog "fantoma" (FOTO+VIDEO)
Zlatni "Rols Rojs" na ulicama Indije - Copyright Printscreen/YouTube/SPOTTER INDIA CARS

Sigurno ste navikli na različita taksi vozila - od onih koja su u prilično lošem stanju, pa sve do luksuznih limuzina.

Ipak, čisto sumnjamo da ste imali prilike da vidite ili da se provozate zlatnim "rols-rojsom", koji ne može da prođe neopaženo.

U pitanju je model "fantom", i ukoliko vas put navede u Indiju, onda biste mogli da iskusite osećaj vožnje u jednom ovako luksuznom taksiju.

Printscreen/YouTube/SPOTTER INDIA CARS
 

Obavezan selfi

Pozlaćeni ultraluksuzni sedan u vlasništvu je indijskog biznismena Bobija Čemanura, čije lice, kao unikatni logo, krasi vrata ovog modela. Preduzetnik iz Kerale je prekrio svoj "rols-rojs fantom" zlatom pre nekoliko godina, a koristi ga za prevoz VIP putnika koji posećuju njegov hotel.

Oblaganje egzotičnih automobila zlatnim vinilom je popularno na Bliskom istoku, ali videti nešto tog tipa u Indiji zaista je retko. Video koji je objavljen na kanalu "Spotter India Cars" prikazuje kako pozlaćeni "rols-rojs" privlači svu pažnju i navodi prolaznike da se okreću za njim.

Printscreen/YouTube/SPOTTER INDIA CARS
 

U jednom momentu video-snimka možemo videti kako privlači daleko više pažnje od plavog "lamborginija" koji je parkiran ispred njega. Ljudi su se u velikom broju okupili kako bi napravili poneki snimak i fotku ovog automobila, uključujući i nezaobilazne selfije, dok su svi oni koji su primetili oznaku taksi vozila na krovu bili zaprepašćeni.

Inače, ovaj zlatni "rols-rojs" registrovan je kao taksi vozilo i može da se iznajmi za oko 300 dolara dnevno, što je poprilično razumna cena uzimajući u obzir da je "rols-rojs fantom" jedan od najskupljih automobila koji se mogu kupiti u Indiji. Bobijev zlatni "rols-rojs" je model prethodne generacije, što ga ne čini ništa manje luksuznim ili posebnim, a najnoviji košta oko 1,3 miliona dolara u Indiji.

Printscreen/YouTube/SPOTTER INDIA CARS
 

Registarska oznaka

Još jedna interesantna stvar vezana za ovaj automobil jeste njegova registarska oznaka. Tablica žute boje, koja se koristi za komercijalna vozila, sadrži 0001 na kraju. Bobi Čemanur je šezdesetogodišnji preduzetnik iz Indije koji vodi različite biznise, počevši od zlatare, preko hotela, pa sve do iznajmljivanja automobila.

Prema višestrukim izvorima, njegovo bogatstvo se trenutno procenjuje na oko 100 miliona dolara. Poznat po svojim filantropskim delima, Bobi je, prema navodima, i profesionalni fudbaler, a imao je blisku vezu sa Dijegom Maradonom, koji je bio na otvaranju njegove prve zlatare u Dubaiju pre nekolko godina. Naravno, Bobi je pasionirani kolekcionar automobila, pa u svojoj garaži krije nekoliko zaista luksuznih vozila.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike