Novi Džejms Bond je oženjen 20 godina starijom ženom, voli da kuva, šeta pse i gaji kokoške: Tajna uspeha Arona Tejlora-Džonsona

22.03.2024

20:00

0

Glumom se bavi od šeste godine

Novi Džejms Bond je oženjen 20 godina starijom ženom, voli da kuva, šeta pse i gaji kokoške: Tajna uspeha Arona Tejlora-Džonsona
Aron Tejlor Džonson - Copyright Profimedia

- Ono što je većina ljudi radila sa 20, ja sam radio kada sam imao 13 godina - izjavio je Aron Tejlor-Džonson, glumac koji je dobio zvaničnu ponudu producenata da preuzme ulogu budućeg Džejmsa Bonda.

Profimedia
 

U intervjuu za magazin Rolling Stone, 33-godišnji glumac je izjavio da je prekretnicu u životu dočekao ranije negoli ostali.

Na venčanju dodao ženino prezime

Današnju suprugu Sem Tejlor-Džonson, inače rediteljku filma "50 nijansi sive", upoznao je kada je imao 18 godina, a ona 41. U vezu su stupili dok je ona već imala dve ćerke. Na venčanju je dodao ženino prezime.

Profimedia
 

Upoznali su se na snimanju filma koji je ona režirala, a on imao ulogu Džona Lenona.

Prema njihovim tvrdnjama na snimanju su se ponašali strogo profesionalno, nije bilo poljubaca, ni dodira, samo je na kraju snimanja Aron zaprosio Sem.

Moji prijatelji ga zovu Bendžamin Baton

- Provodimo svaki minut dana zajedno. Moji prijatelji ga zovu Bendžamin Baton, jer izgleda tako mlado, a "iznutra" je tako mudar i staložen. Ne voli zabave. Voli da bude kod kuće i kuva za porodicu. Voli da šeta pse. Voli svoje kokoške, redovno skuplja jaja i pravi doručak za sve nas - ispričala je njegova 23 godine starija supruga.

Profimedia
 

Glumac je Sem nazvao srodnom dušom, a veliku raziliku u godinama ovako objasnio:

- Ja sam stara, a ona mlada duša. Ne primećujemo razliku u godinama, samo se prepoznajemo međusobno.

Glumio je Čarlija Čaplina

Takođe, mnogima je bilo neobično, što je dodao ženino prezime.

- Ne vidim razlog zašto bi žene uzimale muževljevo  prezime. Želeo sam da budem deo nje isto koliko i ona deo mene - rekao je Aron.

Profimedia
 

U filmu "Šangajski vitezovi" Aron je 2003. godine igrao Čarlija Čaplina. Igrao je i u Marvelovim filmovima, kao i sa Bredom Pitom u filmu "Brzina metka".

Glumom se bavi od šeste godine

Aron Tejlor Džonson rođen je 13. juna 1990. godine u Engleskoj. Glumom se bavi od šeste godine, a sa 15 je napustio školu. Prve veće uloge igrao je u filmovima "Iluzionista" (2006) i "Angus, tange i ljubljenje sa vatanjem (2008)".

Profimedia
 

Prvu glavnu ulogu u karijeri tumačio je u biografskoj muzičkoj drami "Džon Lenon: Momak niotkuda" iz 2009, a potom i u akcionoj komediji "Fajter" (2010) i nastavku "Fajter 2" (2013).

Tokom ovog perioda takođe je nastupio u filmu "Albert Nobs" Rodriga Garsije, kriminalističkom trileru "Divljaci" Olivera Stouna i ljubavnoj drami "Ana Karenjina" Džoa Rajta i bio je nominovan za nagradu BAFTA za buduću zvezdu.

Profimedia
 

Popularnost među širom publikom stekao je zahvaljujući ulogama u blokbasterima "Godzila" (2014) i "Osvetnici: Era Altrona" (2015).

Mnogi smatraju da je tajna "njegovog uspeha" u tome što je praktično sazrevao na filmskim setovima gde su ga tretirali kao ozbiljnog profesionalca uprkos njegovim mladim godinama.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike