Suluda ideja Šona Lenona ko bi mogao da igra njegovog oca u filmu o Bitlsima: Još je luđe koga vidi u ulozi Joko Ono (FOTO)

13.03.2024

08:27

0

Autor: Dejan Ćirić

Svojim predlogom je iznenadio mnoge

Suluda ideja Šona Lenona ko bi mogao da igra njegovog oca u filmu o Bitlsima: Još je luđe koga vidi u ulozi Joko Ono (FOTO)
Copyright Profimedia

Muzičar Šon Ono Lenon, sin Džona Lenona i Joko Ono, jedan je od ovogodišnjih dobitnika Oskara. Osvojio je nagradu za najbolji kratkometražni animirani film “War Is Over! Inspired by the Music of John & Yoko Ono”, na kojem je bio izvršni producent.

Profimedia
 

Kratki film inspirisan je pesmom Džona i Joko “Happy Xmas (War Is Over)” iz 1971. i prati dvojicu vojnika na suprotnim stranama u ratu koji igraju šah dok komuniciraju preko goluba pismonoše.

Profimedia
 

- Samo smo pokušali da odamo počast mojim roditeljima i pesmi koju su napisali - rekao je Lenon.

Pre dodele nagrada, u razgovoru za Varajeti, otkrio je šta misli o filmovima o Bitlsima koje će snimiti reditelj Sem Mendes koji planira da snimi četiri filma, a svaki će biti ispričan iz perspektive jednog člana benda.

Profimedia
 

- To je minimum koji vam je potreban da pokrijete epsku priču o Bitlsima. Trebaju vam četiri filma -smatra Šon.

Ema Stoun kao Džon Lenon

Što se tiče glumca koji bi mogao da odigra ulogu Džona Lenona, iznenadio je javnost svojim odabirom osobe.

- Nadam se da bi Ema Stoun mogla da razmisli o tome jer je odradila odličan posao u filmu “Jadna stvorenja”. Mislim da je, ako želiš da se ostvariš kao glumac, očigledan sledeći korak taj da se zaista potrudiš i postaneš Džon Lenon - rekao je kroz osmeh i našalio se da će u filmu on glumiti svoju majku Joko Ono.

Profimedia
 

Lenon se osvrnuo i na probleme koji se događaju kad se snima film o slavnim osobama kao što je njegov otac.

- Kad je neko tako slavan kao što je bio moj tata, jako je teško glumiti u takvom filmu. Bilo je nekoliko vrlo uspešnih biografskih filmova o muzičarima, “La Vie en Rose” i “Ray” bili su izvrsni filmovi. Ali mi to možemo da izvedemo, mislim da ćemo napraviti dobar posao i uzbuđen sam zbog toga - zaključio je muzičar.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike