Aron Tejlor-Džonson je novi Bond: Stižu prve reakcije obožavalaca, mnogi smatraju da je ulogu dobio zbog jednog filma (FOTO/VIDEO)

20.03.2024

07:05

0

Autor: Dejan Ćirić

Bio je među vodećim favoritima

Aron Tejlor-Džonson je novi Bond: Stižu prve reakcije obožavalaca, mnogi smatraju da je ulogu dobio zbog jednog filma (FOTO/VIDEO)
Copyright Profimedia

Britanski mediji juče su objavili da je Aron Tejlor-Džonson dobio i službenu ponudu da postane novi tajni agent 007. Time je okončana višemesečna potraga za naslednikom Danijela Krejga.

Tridesettrogodišnji glumac tek treba zvanično da prihvati ulogu, piše The Sun, i ako to učini postaće sedmi glumac koji će igrati legendarnog britanskog tajnog agenta od njegovog prvog pojavljivanja 1962. godine.

Profimedia
 

- Bond je Aronov posao ako prihvati. Službena ponuda je na stolu i čeka se njegov odgovor. Što se tiče "Eon Productions-a", on će potpisati ugovor u narednim danima i oni mogu da počnu da se pripremaju za veliku objavu - rekao je izvor.

Uz Breda Pita i Sandru Bulok

Iako mnogi Džonsona pamte po glavnoj ulozi u filmu "Kick-Ass", kao i po pojavljivanjima u filmovima "Avengers: Age of Ultron" i "Angus, Thongs i Perfect Snogging", neki smatraju da mu je ponudu za ulogu Bonda obezbedila uloga u filmu "Bullet Train", akcionoj komediji iz 2022. godine u kojoj je igrao pored Breda Pita i Sandre Bulok

Profimedia
 

"Zadovoljan sam izborom Bonda. Više bih voleo da vidim Henrija Kavila kao tajnog agenta, ali jasno mi je da žele mlađeg glumca. U tom slučaju, Aron je u filmu "Bullet Train" dokazao da može da igra Bonda", "Moram da priznam da mi je drago ako su glasine da Aron Tejlor-Džonson glumi Bonda istinite. U 'Bullet Train-u' me je osvojio", "Svi koji govore da on nije dobar izbor za Bonda očigledno nisu pogledali 'Bullet Train'", neki su od komentara na društvenoj mreži X.

Profimedia
 

Inače, glumac je bio među vodećim favoritima za jednu od najvećih uloga na svetu. Kada su ga novinari u avgustu prošle godine pitali da li su te glasine tačne, kratko je prokomentarisao:

- Fokusiram se samo na ono što je ispred mene, navodi index.hr.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike