Kako je Pedro Paskal uz pomoć male prevare stekao svetsku slavu: Glumac otkrio šta je uradio

03.01.2024

07:05

0

Autor: Dejan Ćirić

U trenutku kada nije dobijao uloge odlučio se na drastičan korak

Kako je Pedro Paskal uz pomoć male prevare stekao svetsku slavu: Glumac otkrio šta je uradio
Pedro Paskal - Copyright Profimedia

Glumac Pedro Paskal nedavno je otkrio da se poslužio malom prevarom, kako bi dobio ulogu u seriji "Igra prestola", koja mu je donela planetarnu popularnost. 

On je, naime, bio u teškom periodu karijere, budući da nije dobijao nikakve značajne uloge i postepeno se okrenuo podučavanju mlađih naraštaja u svojoj školi glume, kada mu je jedan od polaznika rekao da konkuriše za ulogu Oberina Martela u čuvenoj seriji.

Profimedia
 

- Imao je 25 godina i bio je zaista talentovan i zgodan... Ali nikad nije video seriju - ispričao je Paskal u jednoj američkoj emisiji, prenosi Gardijan.

Urgiranje

Znajući da može da se bolje pokaže od svog učenika, glumac je snimio svoju audiciju i kontaktirao prijateljicu i glumicu Saru Polson, kako bi je obavestio da je konkurisao. Znao je da je jedna od njenih prijateljica Amanda Pit, supruga jednog od producenata "Igre prestola", pa ju je zamolio da urgira kod nje kako bi neko pogledao njegovu audiciju.

Profimedia
 

Ispostavilo se da je njegov talenat prepoznat i ostalo je istorija.

Nakon "Igre prestola2 Paskal je snimio planetarno popularnu seriju "The Last of Us", film "Strange Way of Life", a trenutno radi na mnogim velikim holivudskim projektima među kojima je i "Gladijator 2". 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike