Bred Pit je odavno rekao da je "Troja" najgori film u njegovoj karijeri: Sada je otkrio zašto je morao da ga snimi (VIDEO)

16.06.2024

14:45

0

Autor: Dejan Ćirić

Nakon ovog ostvarenja je odlučio da će nadalje biti uključen samo u “kvalitetne projekte”

Bred Pit je odavno rekao da je "Troja" najgori film u njegovoj karijeri: Sada je otkrio zašto je morao da ga snimi (VIDEO)
Bred Pit - Copyright Profimedia

Bred Pit je već dugo jedna od najvećih holivudskih zvezda, a u svojoj karijeri ima niz veoma uspešnih filmova. Međutim, postoji jedan naslov u kom nije želeo da se pojavi, ali je bio, kako sam kaže, “primoran” da to uradi. U pitanju je epski film “Troja” iz 2004. godine, za koji je slavni glumac odavno rekao da je najgori u njegovoj karijeri. Sada je otkrio da je bio primoran da ga snimi nakon što se povukao iz drugog ostvarenja. 

Profimedia
 

Naterali su me

- Morao sam da uradim “Troju” jer sam, pretpostavljam da sada sve ovo mogu da kažem, odustao od drugog filma i onda sam morao da uradim nešto za studio. Jednostavno su me naterali - rekao je glumac i dodao:

- Tako sam "stavljen" u “Troju”. Nije bilo bolno, ali sam shvatio da način na koji je film ispričan nije onako kako sam želio da bude. Napravio sam sopstvene greške.

Profimedia
 

Zaplet ga izludeo

Bred, koji je igrao Ahila, izjavio je da ga je zaplet “izludeo” i da je tada odlučio da će nadalje biti uključen samo u “kvalitetne projekte”.

- Svaki snimak je bio kao - evo heroja! Nije bilo misterije. Otprilike u to vreme sam doneo odluku da ću ulagati samo u kvalitetne priče. Bila je to izrazita promena koja je dovela do filmova koje sam snimao tokom poslednje dve decenije - rekao je Pit.

Takođe, priznao je da mu se ne sviđa kako je glumio u drugoj polovini filma “12 majmuna” iz 1995. godine, uprkos tome što je za ovu ulogu bio nominovan za Oskara u kategoriji najbolji sporedni glumac.

Profimedia
 

- Pogrešio sam drugo poluvreme. Taj performans mi je smetao, jer je u pisanju bila zamka. Nije krivo pisanje, ali to je bilo nešto što nisam mogao da shvatim.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike