Rasel Krou ne može da podnese nastavak "Gladijatora": Priznao da je ljubomoran, a za jednu stvar kaže da je velika greška (FOTO/VIDEO)

13.06.2024

07:00

0

Autor: Dejan Ćirić

Njegov lik iz originalnog filma je mrtav i nije postojala mogućnost da se slavni glumac pojavi u drugom delu

Rasel Krou ne može da podnese nastavak "Gladijatora": Priznao da je ljubomoran, a za jednu stvar kaže da je velika greška (FOTO/VIDEO)
Copyright Profimedia

Film "Gladijator" jedan je od kultnih klasika planetarne filmske industrije, koji je 2000. godine zaradio 465 miliona dolara širom sveta, osvojio pet Oskara, među kojima i onog za glavnog glumca, a Rasela Kroua vinuo u vodeće holivudske zvezde.

Profimedia
 

Više od dve decenije kasnije ceo filmski svet željno iščekuje nastavak kultnog ostvarenja, ponovo u režiji Ridlija Skota, čija je premijera zakazana za 22. novembar ove godine, a u kome glavne uloge tumače Pol Meskal, Pedro Paskal i Denzel Vošington

Profimedia
 

Melanholičan i ljubomoran

Pre samo nekoliko dana je objavljena prva fotografija Meskala iz ovog filma, a sada se oglasio i Krou, sa ne baš lepim rečima o jednom od najiščekivanijih filmova godine. Njegov lik iz originalnog filma je mrtav, i nije postojala mogućnost da se Krou pojavi u drugom delu, ali je slavni glumac priznao da mu nije prijatno zbog "Gladijatora 2":

Profimedia
 

- Neprijatno mi je zbog činjenice da prave još jedan deo jer sam, naravno, "mrtav" i nemam pravo da govorim šta će biti urađeno. Ali čuo sam nekoliko stvari i pomislio: "Ne, ne, ne, to nije u moralnom putovanju tog konkretnog lika". Ali ne mogu ništa da kažem, nije na meni. Videćemo kako će ispasti - priznao je Krou i dodao:

- Počeo sam da se prisećam godina kada sam snimio taj film i svih stvari koje su usledile nakon njega. Taj film mi je otvorio vrata Holivuda. Moram da budem iskren, definitivno osećam melanholiju, ali i ljubomoru.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike