Entoni Hopkins je na početku karijere bio arogantan i zaslepljen slavom, a onda ga je legendarna glumica "spustila na zemlju" (FOTO)

14.06.2024

07:07

0

Autor: Dejan Ćirić

Tada je skinuo teret sa svojih ramena i do danas ostao zahvalan koleginici na mudrim rečima

Entoni Hopkins je na početku karijere bio arogantan i zaslepljen slavom, a onda ga je legendarna glumica "spustila na zemlju" (FOTO)
Entoni Hopkins - Copyright Profimedia

Slavni glumac Entoni Hopkins u novom intervjuu za Tajms osvrnuo se na svoju karijeru i otkrio savete koje je dobio od legendarne Ketrin Hepbern, koji su mu promenili život.

Profimedia
 

Njih dvoje su zajedno igrali u filmu "Lav zimi", koji je u Jugoslaviji bio poznat kao "Zima jednog lava" iz 1968. godine. U to vreme, Hopkins je bio zvezda u usponu u filmskoj industriji, dok je Hepbern već bila prepoznata kao jedna od najistaknutijih glumica u Holivudu.

Profimedia
 

Zapamti, to su samo kokice

Uprkos svom statusu, ona nije dozvolila da to poremeti njen ego, život i karijeru. Za razliku do nje, iako je bio početnik, Hopkins je dozvolio da ga slava zaslepi, a onda mu je četvorostruka dobitnica Oskara dala savet koji ni danas nije zaboravio. 

Naime, Ketrin ga je podsetila da su filmovi samo zabava za većinu ljudi. 

- Zapamti, to su samo kokice - bile su njene reči koje su u velikoj meri uticale na glumca. Kako je rekao, od tada je prestao da "ozbiljno shvata glumu".

Profimedia
 

- To je posao koji radim. Ne mogu da budem intenzivan u vezi s tim, ali naporno radim. Kao mlad sam bio ambiciozan i arogantan. A onda mi je Ketrin to rekla - otkrio je oskarovac

Tada je skinuo teret sa svojih ramena i do danas ostao zahvalan koleginici na mudrim rečima.

Profimedia
 

On trenutno snima film "The King Of Covent Garden" u kome igra čuvenog kompozitora Fridriha Hendla. 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike