Džud Lou otkrio za čim najviše žali u svojoj karijeri: Sada, kada sam ćelav i mlitav, kajem se zbog jedne stvari

12.06.2024

08:15

0

Autor: Dejan Ćirić

U mladosti je želeo da odbaci imidž lepotana

Džud Lou otkrio za čim najviše žali u svojoj karijeri: Sada, kada sam ćelav i mlitav, kajem se zbog jedne stvari
Copyright Profimedia

Uspeh Netfliksove serije „Ripli“ uslovio je da se mnogi prisete filma „Talentovani gospodin Ripli“ u kom su igrali Džud Lou, Gvinet Paltrou i Met Dejmon. Iako ima 51 godinu, Lou, nekadašnji seks simbol, i dalje glumi, a njegov najnoviji film „Firebrand“ ove nedelje počinje da se prikazuje u američkim bioskopima. Za njega je to bila prilika da se u intervjuima osvrne na svoju dosadašnju karijeru.

Profimedia
 

Glumac je otkrio da je prihvatao uloge osoba koje su njegova sušta suprotnost. Tako je u naučno-fantastičnom filmu „Gataka“ iz 1997. glumio bivšu plivačku zvezdu koja je postala invalid. U filmu „Ponoć u vrtu dobra i zla“ igrao je seksualnog radnika kojeg ubija njegov partner, trgovac umetninama koga je tumačio Kevin Spejsi. Džud je naglasio da je želeo da odbaci imidž lepotana i zbog toga nije hteo da prihvata takve uloge. 

Profimedia
 

Uloge neprivlačnih osoba

U novom intervjuu za magazin DuJour rekao je da su mu odgovarale uloge neprivlačnih osoba.

- Kada sam bio mlađi nisam naginjao ulogama lepotana, zanimale su me uloge osoba koje su imale privlačnu energiju. U svojim ranim dvadesetim godinama nastojao sam da prihvatam uloge koje su u suprotnosti s mojom izgledom, a sada, kada sam mlitav i ćelav, žalim što nisam više prihvatao uloge zavodnika - rekao je glumac i dodao da tokom poslednjih godina prihvata različite uloge osoba koje nisu privlačne.

- Zadovoljava me to što ne moram da se svidim ljudima - rekao je glumac.

Profimedia
 

U filmu „Firebrand“ on igra Henrija VIII dok Alisija Vikander glumi njegovu poslednju suprugu Catherine Parr. Snimanje mu je ostalo u pamćenju po teškoj odeći koju je morao da nosi po ceo dan i po neverovatnoj fizičkoj transformaciji kako bi što autentičnije prikazao čuvenog engleskog kralja.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike