Orlando Blum o najgorem filmu u karijeri: Epski spektakl kojim je razočaran i Bred Pit (VIDEO)

12.05.2024

13:00

0

Autor: Dejan Ćirić

"Mislim da sam ga jednostavno izbrisao iz sećanja", izjavio je glumac

Orlando Blum o najgorem filmu u karijeri: Epski spektakl kojim je razočaran i Bred Pit (VIDEO)
Orlando Blum - Copyright Profimedia

Orlando Blum je u Jutjub serijalu "Know Their Lines", koji vodi časopis Varajeti, otkrio da je epski spektakl "Troja" reditelja Volfganga Petersena, film koji bi hteo potpuno da zaboravi.

Profimedia
 

- O moj Bože, "Troja". Mislim da sam taj film jednostavno izbrisao iz sećanja. Nisam želeo da radim na tom filmu. Nisam hteo da igram tog lika - rekao je Blum i dodao:

- Film je bio sjajan. Tu su bili Bred Pit, Erik Bana i Piter O'Tul. Ali, uloga Parisa je bila suprotno od svega što sam osećao. U jednom trenutku, on puzi po podu nakon što ga je neko pretukao i svog brata hvata za nogu. Mislio sam: "Neću to moći da izvedem". Jedan od mojih agenata mi je rekao: "Ali taj trenutak je vrhunac svega." Poverovao sam mu i pogrešio. Mislim da sam zbog toga izbrisao film iz svog sećanja.

Jedna od najlošijih uloga u karijeri

"Troja" je imala premijeru 2004. godine i zaradila je gotovo 500 miliona dolara na svetskim bioskopskim blagajnama. Ipak, bez obzira na komercijalni uspeh glumci su bili razočarani svojim ulogama. 

Profimedia
 

Bred Pit ga je prošle godine nazvao ličnim razočarenjem i smatra da je u njemu odigrao jednu od najlošijih uloga u karijeri.

Nisam mogao da se pomerim iz sredine kadra i to me je izluđivalo. Da se razumemo, ovo nije napad na reditelja Volfganga Petersena. Njegov film „Das Boot“ je jedan od najboljih filmova svih vremena, ali „Troja“ je tokom snimanja postala komercijalni film. Svaki kadar je govorio: „Ovde je heroj!“. Filmu je nedostajala tajanstvenost. Posle toga sam odlučio da ću da radim samo na kvalitetnim pričama -  izjavio je glumac.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike