Met Dejmon otkrio koji film je najgori u njegovoj karijeri: Katastrofa zbog jednog čoveka (FOTO/VIDEO)

13.04.2023

06:55

0

Autor: Dejan Ćirić

Mislio je da snima ostvarenje nalik „Lorensu od Arabije“ ili „Plesu sa vukovima“, ali je sve bilo potpuno suprotno

Met Dejmon otkrio koji film je najgori u njegovoj karijeri: Katastrofa zbog jednog čoveka (FOTO/VIDEO)
Met Dejmon - Copyright Profimedia

Met Dejmon je prilikom gostovanja u WTF podkastu otkrio koji film smatra najgorim u svojoj karijeri.

U pitanju je ostvarenje „The Great Wall“ iz 2016. godine, o evropskim plaćenicima koji traže oružje u Kini 11. veka, a na kraju pomažu u borbi protiv invazije vanzemaljaca.

Profimedia
 

Glumac je rekao da je želeo da snimi ovaj film jer ceni rad reditelja Džanga Jimoua, ali je vrlo brzo shvatio da to neće biti dobro iskustvo, nakon što je na snimanju skrenuo pažnju na nešto čime nije bio zadovoljan. Prevodioci su mu tada rekli da se "reditelj slaže sa njim, ali da je ovo holivudski film", prenosi index.hr. Dejmon je tada shvatio da snima film kakav su hteli da vide čelni ljudi  holivudskih studija.

Upravo tako se događaju katastrofe

- Reditelj je svesno snimao ono što je smatrao holivudskim filmom i što su ga njegovi holivudski partneri uverili da žele. Upravo se tako događaju katastrofe. Rekao sam prevodiocu: „Molim te, reci mu da sam došao ovamo da glumim u jednom od njegovih filmova - izjavio je Dejmon dodajući da „The Great Wall“ ne funkcioniše kao film.

Profimedia
 

Reditelj koji pravi kompromise oko svoje vizije zbog snimanja "holivudskog" filma najčešće nije dobar znak za ljude koji rade na filmu, a glumčevi strahovi pokazali su se kao opravdani. Mislio je da će ovo ostvarenje biti nalik „Lorensu od Arabije“ ili „Plesu sa vukovima“, ali je sve bilo potpuno suprotno.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike