Svaki član Bitlsa imaće svoj film: Poznato koja četiri glumca će igrati legendarne "bube" (FOTO)

07.06.2024

20:00

0

U pitanju su mlade holivudske zvezde koje velikim koracima stiču svetsku slavu

Svaki član Bitlsa imaće svoj film: Poznato koja četiri glumca će igrati legendarne "bube" (FOTO)
Copyright Profimedia

Poznati reditelj Sem Mendes snimiće četiri filma o Bitlsima, a kako prenose svetski mediji, izabrani su i glumci koji će igrati poznatu četvorku. Biografski filmovi će biti ispričani iz ugla svakog člana benda i ukrštaće se da bi "ispričali priču o najvećem bendu u istoriji".

Profimedia
 

Pol Meskal će igrati Pola Makartnija, Džona Lenona Haris Dikinson, Beri Kogan Ringa Stara, a Čarli Rou Džordža Harisona.

Haris Dikinson

Haris Dikinson proslavio se ulogom seriji "Trust". Nakon nje glumio je u filmovima "Maleficent: Mistress of Evil", "The King’s Man", "Where the Crawdads Sing" i "The Iron Claw".

Profimedia
 

Mladi glumac uskoro će se pojaviti u erotskom trileru "Babygirl", u kojem igra jednu od glavnih uloga uz Nikol Kidman.

Pol Meskal

Pol Meskal je trenutno jedan od najtraženijih mladih glumaca u Holivudu. On sa 28 godina iza sebe već ima jednu nominaciju za Oskara.

Profimedia
 

Proslavio se ulogom u seriji "Normal People", za koju je dobio nagradu BAFTA. Neki od najznačajnijih filmova u njegovoj karijeri su "Aftersun" i "All of Us Strangers". Ove godine gledaćemo ga u nastavku kultnog filma "Gladijator".

Beri Kogan

Kao i Meskal, Kogan je još jedna zvezda u usponu. Irski glumac iza sebe ima dve nominacije za Zlatni globus i jednu za Oskara.

Profimedia
 

Glumio je u filmovima "Dunkirk", "The Killing of a Sacred Deer", "Eternals" i "The Banshees of Inisherin", koji mu je doneo nagradu BAFTA. Prošle godine zaludeo je internet svojom glumom u filmu "Saltburn".

Čarli Rou

Engleski glumac Čarli Rou počeo je da glumi kada je imao samo šest godina.

Profimedia
 

Kao dete pojavio se u filmovima "Never Let Me Go" i "The Golden Compass" i u seriji "Neverland". Pre pet godina igrao je sporednu ulogu u biografskom filmu "Rocketman".

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike