O Džejkobu Elordiju i Beriju Koganu bruji ceo Holivud: Upravo smo snimili film u kome smo morali da se poljubimo (FOTO/VIDEO)

29.01.2024

18:30

0

Autor: Dejan Ćirić

Postali su jako dobri prijatelji i ne skrivaju flert na crvenom tepihu

O Džejkobu Elordiju i Beriju Koganu bruji ceo Holivud: Upravo smo snimili film u kome smo morali da se poljubimo (FOTO/VIDEO)
Copyright Profimedia

Niko se u Holivudu trenutno ne zabavlja bolje od Džejkoba Elordija i Berija Kogana. Njih dvojica u tandemu privlače pažnju svih medija, ali i kolega, jer bi svi želeli da budu viđeni u njihovom društvu.

Australijanac i Irac glume u trenutno aktuelnom filmu "Saltburn".

Profimedia
 

Kogan tumači lik autsajdera po imenu Oliver Kvik, koji kao moljac privlači plamen svog lepog, zgodnog i prebogatog prijatelja Feliksa Katona. Ne odajući previše, Oliverova opsesija Feliksovim životom plete mrežu požude, dvoličnosti, opsesije i na kraju smrti. Ali baš kao što se Oliver čvrsto drži Feliksa, čini se da su glumci otkrili da su srodne duše jedan drugom i u stvarnom životu.

Profimedia
 

Njih dvojica su magiju sa filma preneli i na crveni tepih, a neobična energija i magnetski šarm su primetni i tokom promotivnih pojavljivanja i intervjua.

Zaista flertujem sa njim

Mnoge holivudske zvezde lažiraju veze i prijateljstva da bi promovisale projekat, ali Kogan je rekao da je njegovo prijateljstvo sa Elordijem stvarno. Nedavno je u intervjuu za "GQ" izjavio da se zbližio sa kolegom i da to nije samo za kamere i premijere. Elordija je čak opisao kao svog brata, rekavši da su se veoma brzo sprijateljili dok su radili na filmu. U isto vreme je priznao da zaista flertuje sa njim na crvenom tepihu.

Profimedia
 

Beri je objasnio da on zapravo nema istu vrstu prijateljstva sa svojim drugovima kod kuće jer njihova dinamika nije ista kao njegova i Džejkobova.

- Prijatno mi je sa Džejkobom. Šalimo se. Smejemo se. Mi smo momci. Upravo smo snimili film u kome smo morali da se poljubimo, čoveče. Pogledajte scene koje smo radili. Morate da se osećate prijatno sami sa sobom - zaključio je glumac, prenosi ona.rs.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike