Neverovatna sličnost glavnog glumca sa kraljem popa: Objavljene prve fotografije iz filma o Majklu Džeksonu (FOTO)

07.05.2024

13:30

0

"On peva i pleše kao on", izjavio je reditelj

Neverovatna sličnost glavnog glumca sa kraljem popa: Objavljene prve fotografije iz filma o Majklu Džeksonu (FOTO)
Majkl Džekson - Copyright Profimedia

Film "Majkl" o kralju popa Majklu Džeksonu koji je preminuo u 50. godini trebalo bi da bude premijerno prikazan 18. aprila 2025. godine.

Profimedia
 

Snimanje je uveliko počelo, a u ulozi Majkla naći će se njegov sestrić Džafar Džekson. Ono što je fascinantno je njegova velika sličnost sa pokojnim ujakom.

Trijumfi i tragedije

- Njegova sličnost sa Majklom me je "oduvala". On peva kao on, pleše kao on. Zaista neverovatno - izjavio je reditelj Antoan Fukua.

Prema sinopsisu film će biti "zanimljiv i iskren prikaz briljantnog čoveka koji je postao kralj popa".

Profimedia
 

"Film predstavlja njegove trijumfe i tragedije na epskom, bioskopskom nivou. Od njegove ljudske strane i ličnih borbi do njegovog neospornog kreativnog genija, što je ilustrovano njegovim najpoznatijim nastupima", navodi se u sinopsisu.

Kombinovanje filma i muzike

Na prvim fotografijama sa snimanja filma vidi se Džafar Džekson okužen fanovima, obučen u plavo-crvenu vojnu jaknu sa zlatnim ukrasima, sličnu mnogim komadima koje je Majkl nosio tokom svoje karijere.

Džafaru će se pridružiti kandidat za Oskara Kolman Domingo kao Džeksonov otac Džo Džekson, Nia Long kao njegova majka Ketrin Džekson i Majls Teler kao advokat Džon Branka.

Profimedia
 

- Prvi filmovi u mojoj karijeri bili su muzički spotovi, a ja i dalje osećam da je kombinovanje filma i muzike dubok deo onoga što jesam. Za mene ne postoji umetnik sa snagom, harizmom i čistim muzičkim genijem Majkla Džeksona - rekao je reditelj i dodao:

- Njegova muzika i te slike iz muzičkih spotova su deo mog pogleda na svet, a šansa da ispričam njegovu priču na ekranu uz njegovu muziku bila je neodoljiva.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike