Objavljena scena iz novog filma Gaja Ričija sa Henrijem Kavilom: Istinita priča o kriminalcima koje je spojio Čerčil (FOTO/VIDEO)

06.04.2024

16:30 >> 16:52

0

Autor: Dejan Ćirić

Ovo ostvarenje u svetske bioskope stiže 19. aprila

Objavljena scena iz novog filma Gaja Ričija sa Henrijem Kavilom: Istinita priča o kriminalcima koje je spojio Čerčil (FOTO/VIDEO)
Copyright Profimedia

Studio Lionsgate Movie objavio je scenu iz novog špijunskog trilera Gaja Ričija pod nazivom "The Ministry of Ungentlemanly Warfare". Glavnu ulogu u filmu igra Henri Kavil, a radnja se temelji na istinitoj priči o tajnoj britanskoj organizaciji iz Drugog svetskog rata.

Profimedia
 

Uz Kavila tu su Eiza Gonzales, Alan Ričson, Hiro Fajns Tifin, Aleks Petifer, Henri Golding, Fredi Foks i Til Švajger.

Objavljena scena nazvana "Dead Puppet" prikazuje glavne likove koji su postavili eksploziv na brod neprijatelja i moraju da sačekaju da eksplodira. 

Ozloglašeni avanturisti

Priča prati ozloglašene avanturiste koji su navikli da rade sami. Ali, kada je sudbina celog sveta u pitanju, oni moraju da se ujedine u strogo tajnu borbenu jedinicu i krenu u smelu misiju protiv nacista. Sada je njihov posao rat, i oni će ga voditi potpuno - nedžentlmenski. 

Profimedia
 

To je neverovatna ali istinita priča o organizaciji specijalne grupe koju su tokom Drugog svetskog rata osnovali premijer Vinston Čerčil i grupa vojnih zvaničnika, od kojih je jedan bio Ijan Fleming. Šarolika grupa boraca uglavnom je bila sastavljena od kriminalaca i poslata u misiju protiv nacista. Njihov drzak i potpuno “nedžentlmenski” pristup promenio je tok rata i postavio temelje za britansku službu SAS (Specijalne vazduhoplovne snage).

Profimedia
 

Od kada je objavljen trejler obožavaoci imaju uglavnom pozitivne reakcije. 

"Ovaj film izgleda fantastično i ludo, jedva čekam da ga gledam", "Gaj Riči stvarno zna šta radi", "Ovo je jedan od retkih filmova za koji sam rekao da ne smem da ga propustim", neki su od komentara.

Film u svetske bioskope stiže 19. aprila.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike